Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 14:12
Τοπικά

Το σόου συνεχίζεται: Οι έξι ΣΥΡΙΖΑίοι καταγγέλλουν έλλειψη απαρτίας, ενώ απουσίαζαν οι ίδιοι!






Τη σοφή ρήση «καλύτερα να σιωπάς και φαίνεσαι ανόητος, παρά να ανοίγεις το στόμα σου και να το επιβεβαιώνεις» φαίνεται πως αγνοούν οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδωσαν ανακοίνωση «διαμαρτυρόμενοι» για τη νέα ματαίωση της συνεδρίασης, την οποία μαζί με άλλους 10 συμβούλους των μειοψηφιών συγκάλεσαν, για το θέμα της εναπόθεσης αποβλήτων από την Τρίπολη στον ΧΥΤΑ Βόλου. Και είναι τουλάχιστον πολιτικά αφελείς όταν εκδίδουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, όπου μιλούν για «ομολογία ενοχής» από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και άλλα τέτοια γραφικά, όταν οι δύο (Ματθαίος Δραμητινός, Γ. Μολοχίδης) από τους έξι «καταγγέλλοντες» απουσίαζαν από τη συνεδρίαση, που ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας!!!

Επί της ουσίας βέβαια είναι ηλίου φαεινότερο ότι θέμα δεν υφίσταται και ότι η προσπάθειά τους διανέμοντας δεξιά και αριστερά «στικάκια» με άγνωστο περιεχόμενο (το νέο χόμπι της Αριστεράς!) που τους έστειλε «άγνωστος» για πρόκληση εντυπώσεων είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Να σημειώσουμε ότι νέα συνεδρίαση ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη των πραγμάτων.

Σημ. Σχετικά με σχόλια που ακούστηκαν ότι δήθεν ο αντιδήμαρχος κ. Χρ. Στεφόπουλος έκανε σεξιστικά σχόλια σε βάρος της κ. Φωτεινής Κοκκινάκη, ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Δεν είναι δυνατόν να κάνεις σεξιστικό σχόλιο για τη Φωτεινή» είπε, αρνούμενος πάντως να διευκρινίσει περαιτέρω τη δήλωσή του.

Η ανακοίνωση

«Η ..αυτοδιοικητική επιθεώρηση με τίτλο ένα ΔΣ που δεν έγινε ποτέ συνεχίστηκε και την Παρασκευή 29/9/2016.Για το συχνό μπάχαλο στις συνεδριάσεις του ΔΣ πρώτοι και καλύτεροι. Για να προσέλθουν να στηρίξουν τις ίδιες τους τις επιλογές τους στο κάτω κάτω, ούτε λόγος. Που είναι επιτέλους να έλθουν αν κατατροπώσουν την ‘’ανύπαρκτη ΄΄ αντιπολίτευση; Χορτάσαμε από παληκαρισμούς» αναφέρουν σε δήλωσή τους οι “έξι” .