Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:57
LIFE

Το συγκινητικό αντίο του Σταλόνε στο «Ρόκι» (video)






Ο συγκεκριμένος ρόλος χάρισε στον Σιλβέστερ Σταλόνε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και τον έβαλε για τα καλά στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Ακολούθησαν το Ρόκυ 2 (1978), το Ρόκυ 3 (1982), το Ρόκυ 4 (1985), το Ρόκυ 5 (1990) και το Ρόκυ Μπαλμπόα (2006). Θεωρητικά με το Ρόκυ Μπαλμπόα κλείνει ο κύκλος του Σταλόνε ως πυγμάχος αποχαιρετώντας τους χιλιάδες θαυμαστές του, που άλλου, πάνω στο ρίνγκ.

Έντεκα χρόνια μετά ο Σταλόνε επιστρέφει με το Creed, όπου πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο νόθος γιος του φίλου του Απόλλο.

«Νόμιζα ότι ο Ρόκι είχε τελειώσει το 2006 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτός ο νεαρός και όλη η ιστορία άλλαξε. Πήγε σε μια νέα γενιά. Νέα προβλήματα. Νέες περιπέτειες. Και δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος κάνοντας πίσω, γιατί η ιστορία μου ειπώθηκε, και ένας εντελώς νέος κόσμος ανοίγεται με το κοινό, με αυτή τη γενιά» έγραψε στο Instagram ο Sly ποστάροντας και ένα βίντεο, όπου είναι μαζί με τον Michael B. Jordan. «Aυτό είναι το τελευταίο μου ροντέο» καταλήγει.