Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:35
Τοπικά

Το ροκ-ποπ συγκρότημα «ΜΠΛΕ» απόψε στον «Τσαλαπάτα», με είσοδο ελεύθερη






Οι «ΜΠΛΕ» ένα από τα πλέον πρωτότυπα και με εμπορική απήχηση ελληνικά ροκ – ποπ συγκροτήματα, ιδρύθηκαν το 1996. Γνώρισαν την επιτυχία από τις πρώτες εμφανίσεις τους και η δισκογραφία τους σημειώνει συνεχείς επιτυχίες στην έως σήμερα πορεία τους. Η σύνθεσή τους έχει μεταβληθεί από το αρχικό σχήμα, καθώς και οι μουσικές τους επιλογές οι οποίες συνδυάζουν ροκ – ποπ στοιχεία, αλλά και  έντονες αποχρώσεις  από μπλουζφανκ  και τζαζ.

Τα τελευταία χρόνια βασική ερμηνεύτρια του γκρουπ είναι η Τζώρτζια Κεφαλά και τα μέλη του συγκροτήματος είναι ο συνθέτης Γιώργος Παπαποστόλου, ο στιχουργός Γιώργος Παρώδης, στο βιολί και τα φωνητικά η Νατάσα Αλεξίου και οι μουσικοί που πλαισιώνουν το συγκρότημα στις συναυλίες είναι οι: Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Χρήστος Κλάρος (μπάσο), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα).

Η συναυλία του γκρουπ στην πόλη του Βόλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στις 9.30 το βράδυ στην αίθουσα Ergon Showground του συγκροτήματος Τσαλαπάτα και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη