Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:05
Αθλητικά

Το πλάνο του προέδρου του Βόλος Ν.Π.Σ. (video)






Τα αποκαλυπτήρια του Βόλος Ν.Π.Σ. έγιναν σήμερα στο ξενοδοχείο «Ξενία» από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σπυριδόπουλο. Ο κ. Σπυριδόπουλος αφού πρώτα συστήθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι είναι ομογενής από την Αμερική και ότι τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πιερία, απ’ όπου και κατάγεται, εν συνεχεία ανέπτυξε το πλάνο της νέας προσπάθειας.
Μεταξύ άλλων ο κ. Σπυριδόπουλος τόνισε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνος, καθώς μαζί με αυτόν υπάρχουν κι άλλοι επιχειρηματίες οι οποίοι αποφάσισαν να επενδύσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Τόνισε ότι η σκέψη για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας στο Βόλο έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και αυτή πήρε σάρκα και οστά από τη στιγμή που καμία εκ των Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν την άνοδό του στη Football League.
Επιπλέον ο κ. Σπυριδόπουλος ανέφερε ότι στόχος της νέας ομάδας είναι να ενώσει τους Βολιώτες φιλάθλους και όχι να τους διχάσει, ενώ τόνισε ότι ο Βόλος Ν.Π.Σ. θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

 

Προπονητής ο Τάκης Γκώνιας

Ανέφερε ότι ο προπονητής του Βόλος Ν.Π.Σ. θα είναι ο Τάκης Γκώνιας, ο οποίος θα πλαισιώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.
Υπογράμμισε ότι ο Βόλος Ν.Π.Σ. θα χρησιμοποιεί για έδρα το γήπεδο της Νέαπολης, ενώ ανέφερε ότι στόχος της διοίκησης της ομάδας είναι να έρθουν στο γήπεδο γυναίκες και νέα παιδιά.

 

Τεχνικός Διευθυντής ο Ακης Πέτρου

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας αναλαμβάνει ο Ακης Πέτρου, ο οποίος ερωτηθείς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Βόλος Ν.Π.Σ. θα στηριχθεί σε νέα παιδιά ενώ θα αποκτηθούν και κάποιοι παίκτες από μεγάλες ομάδες όπως την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη, τον Πανιώνιο κ.α.
Οσο για τον όμιλο όπου θα αγωνίζεται η νέα ομάδα, ξεκαθαρίστηκε ότι αυτό θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

 

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Σπυριδόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (μετά το 12′.30”)