Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:57
ΒόλοςΤοπικά

Το Μουσικό φορτηγό «ταξιδεύει» στο κέντρο του Βόλου και μαγεύει τους Βολιώτες






Συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά,  μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από τους περαστικούς στο κέντρο της πόλης, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, οι κινούμενες συναυλίες με το χριστουγεννιάτικο μουσικό φορτηγό. Στην πρωτότυπη αυτή δράση, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμυρίζουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης χαρίζοντας χαμόγελα στους περαστικούς. Συμμετέχουν τοπικοί καλλιτέχνες και μπάντες που παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμα τους, προσκαλώντας σε ένα πάρτι επί τροχών όλους τους βολιώτες.

Χθες το βράδυ το μουσικό φορτηγό βρέθηκε στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου στο κέντρο της πόλης.

Η επόμενη προγραμματισμένη κινούμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου. Η μουσική Βόλτα θα ξεκινήσει από τις 18:30 και θα συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι τις 21:30. Επιβάτες θα είναι τα μέλη του συγκροτήματος «Έκφρασις». Θα μας παρασύρουν σε μία βόλτα με γιορτινές μελωδίες που θα ενθουσιάσουν όσους βρεθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η επόμενη βόλτα προγραμματίζεται το Σάββατο  29 Δεκεμβρίου 2018, τις ίδιες ώρες. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Pink Boi Clique», το εξαμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους kleant (φωνή), Νίκο Παπά (Κιθάρα), Οδυσσέα Δακτυλά (κιθάρα), Αλέξανδρο Κόκοτα (κρουστά), Χρήστο Βόντζο (μπάσο), Γιάννη Ρέστιο (φωνή). Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με cover γνωστών pop τραγουδιών αλλά και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου  Βόλου.