Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 20:52
Παραπολιτικά

Το κλειδί, η ταμπακιέρα και ο…Καρεκλίδης!






Ο Καρεκλίδης, ναι ο Ομιλάρχης με το φέσι των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ στην Εφορία, κραύγαζε για το Θάνο Θεοδώρου: «Ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα»… η αλήθεια είναι ότι πρώτη το είπε η Νατάσσα και προφανώς του άρεσε και το αντέγραψε! Σε τέτοιο επίπεδο γίνεται και ανταλλαγή…ευφυΐας!

Βέβαια δεν είναι γνωστό αν ο Καρεκλίδης αντελήφθη για το μεταφορικόν του πράγματος, εν προκειμένω της ταμπακιέρας, αλλά δεν μπορεί… κάτι θα του είπαν… από τη μια το κλειδί (του Εφραίμ) από την άλλη η…ταμπακιέρα, να και το 40άρι της θερμοκρασίας δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος, μην νομίζετε…

Τώρα για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να περιμένει λίγο… όχι από τον Θεοδώρου, πάντως… αλλά από τα μέλη του πειθαρχικού που θα εκδώσουν βάσει του Νόμου το πόρισμα, για την περίπτωση του ταμία, που κατηγορείται για το έλλειμμα στο δημοτικό ταμείο….

 

Αλλά αν ο Καρεκλίδης είναι ο…Καρεκλίδης, τι να πεις για τους 12 των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου, που λειτουργούν με τόσο παλιά …κόλπα, όσο και τα μυαλά τους… ξεπερασμένοι σε όλα, από την ίδια τη ζωή, προσπαθούν να επιβιώσουν μετερχόμενοι των πιο αστείων μεθοδεύσεων, όπως οι ερωτήσεις με βάση δημοσιεύματα, που δήθεν έμειναν αναπάντητα. .

Πιο συγκεκριμένα βάζουν τα ΜΜΕ της «βραβευμένης» να δημοσιεύουν ότι για το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου υπάρχει εμπλοκή αντιδημάρχων και μετά αυτοί, μέσα στη σύγχυση και το άγχος, σπεύδουν να καταθέσουν ερώτηση, αν είναι αλήθεια αυτό… και στην περίπτωση που είναι (!) βάζουν και άλλα εννέα ερωτήματα!!!

Θυμίζουν εκείνο το άθλιο, και συνάμα θλιβερό, «ρε συ μου είπαν ότι προχθές είδαν ένα τραβεστί που σου έμοιαζε…. αλλά δεν πιστεύω ότι ήσουν εσύ»…. Ναι, τόσο βρόμικο και «προοδευτικό» συνάμα!