Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 07:16
Αθλητικά

Το… κάστρο του Βόλου






Στη σύντομη ιστορία του ο Βόλος, έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του.

Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα, που μετρά μόλις ενάμιση χρόνο ιστορίας. Ωστόσο, έχει υψηλές φιλοδοξίες για να βρεθεί στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπλο των «κυανέρυθρων» σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η έδρα τους, καθώς δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα.

Κατά την περσινή χρονιά στη Γ’ Εθνική, ο Βόλος έφτασε άνετα στην κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο, ολοκληρώνοντας την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα κι αυτή εκτός έδρας. Στο γήπεδο της Νεάπολης είχε 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα μπαράζ ανόδου για τη Football League, η ομάδα του Χουάν Φεράντο συνέχισε το καλό σερί, καθώς στην έδρα του μέτρησε 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχασε μόνο ένα παιχνίδι, αυτό εκτός έδρας με τον Ηρακλή.

Το θετικό εντός έδρας σερί συνεχίστηκε και φέτος, τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. Στο ένα εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε ο Βόλος φέτος στο Κύπελλο, επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων υποδέχεται την ΑΕΚ.

Στο πρωτάθλημα της Football League, οι Βολιώτες μετρούν δύο νίκες στο γήπεδό τους, αυτές με Καραϊσκάκη (7-0) και Απόλλωνα Πόντου (2-0).

Συνολικά ο Βόλος έχει δώσει 18 επίσημα παιχνίδια στην έδρα του και παραμένει αήττητος, με απολογισμό 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες, με το κάστρο του να παραμένει ακόμα… απόρθητο.

 

 

Πηγή: flnews.gr