Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 07:37
LIFE

Το «ευχαριστώ» της Charlize Theron για τις διακοπές της στην Ελλάδα






Η Χολιγουντιανή σταρ Charlize Theron, βρέθηκε για διακοπές στην Ελούντα της Κρήτης με τα 2 υιοθετημένα της παιδιά.Η ηθοποιός διέμεινε στο ξενοδοχείο Porto Elounda και έκανε διάφορες εξορμήσεις στο νησί για να απολαύσει τις παραλίες και τα αξιοθέατα του. Η Charlize, μάλιστα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με τις διακοπές της στην Ελλάδα και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει μέσω ενός ιδιόχειρου μηνύματος το προσωπικό του ξενοδοχείου που διέμενε.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πιο υπέροχες διακοπές μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ πολύ, Σαρλίζ».

Η Χολιγουντιανή σταρ έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις αρχές Αυγούστου με πτήση της Aegean. Μάλιστα, επιβάτης την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για αναχώρηση. Θα περίμενε κανείς ότι η Charlize θα ήταν καμουφλαρισμένη πίσω από μεγάλα μαύρα γυαλιά και απλώς θα καθόταν σε μια διακεκριμένη θέση, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τον περίγυρο, αλλά όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα η ίδια ήταν απλή σαν…κοινή θνητή.