Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 18:34
ΒόλοςΤοπικά

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου για τους απλήρωτους εργαζόμενους – «Χρειάζεται και στην Κάρλα… ο Μάθιου;»






Στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης επιτίθεται σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Βόλου αναφορικά με την μη καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας τους τελευταίους τρεις μήνες. Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου:

«Επειδή, ίσως, οι αρμόδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης να μην …έχουν ακούσει ότι, εκτός από τις Πρέσπες, υπάρχει εδώ, εγγύτερα στην περιοχή μας, και μια άλλη λίμνη, που ονομάζεται Κάρλα, όπου εδώ και κάμποσους μήνες δουλεύουν απλήρωτοι 358 εργαζόμενοι, τούς το πληροφορούμε και τους καλούμε, με την ίδια ζέση, που έλυσαν το… άλλο ζήτημα, να λύσουν και αυτό.
Το να μένουν επί τρεις μήνες απλήρωτοι τόσοι εργαζόμενοι και τόσες οικογένειες να αναγκάζονται σε λίγο να ψαρεύουν …Καρλιώτικα για να επιβιώσουν, θαρρούμε ότι πάει πολύ!
Αλήθεια, τι λέει επ’ αυτού, τάχα, το εποπτεύον Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για τους άμοιρους εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού; Έχουν καμμιά ελπίδα; Ή χρειάζεται να ’ρθει κι’ εδώ να μεσολαβήσει… ο Μάθιου;»