Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 20:55
Τοπικά

Τους κάλεσε σπίτι του και τον «έγδυσαν» -Ανήλικοι έκλεψαν 3.260 ευρώ






Μια απίστευτη ιστορία κλοπής, με δράστες ανήλικους και θύμα συνομήλικο φίλο τους και την οικογένειά του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία που έγινε και τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα την περασμένη Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, στο Βόλο ο ανήλικος – θύμα προσκάλεσε σπίτι του πέντε φίλους του, ηλικίας 18, 17 και 16 ετών (οι τρεις) και κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του έκλεψαν από ντουλάπα το χρηματικό ποσό των 3.260 ευρώ.

Κατά τη διάπραξη της κοπής ο πατέρας του παιδιού έλειπε από το σπίτι, ευρισκόμενος εκτός Βόλου, και χθες όταν επέστρεψε και αντελήφθη ότι τα χρήματα είχαν «εξαφανισθεί».κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, αμέσως εντοπίστηκαν οι τέσσερις δράστες και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα. Στην κατοχή τους βρέθηκε μόνο το ποσό των 1.290 ευρώ από αυτά που είχαν κλέψει, ενώ στην κατοχή ενός εξ αυτών βρέθηκε και ποσότητα χασίς βάρους 20,7 γραμμαρίων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των πέντε νεαρών. Αντίθετα συνελήφθη αυτός που στην κατοχή του βρέθηκε το χασίς.  Ο πέμπτος φερόμενος ως δράστης της κλοπής αναζητείται.