Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:35
ΒόλοςΤοπικά

Τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας «δείχνουν» οι επαγγελματοβιοτέχνες για την απομάκρυνση της 32ης Ταξ. Πεζοναυτών






Να πάρουν θέση για το σενάριο απομάκρυνσης της 32ης Ταξιαρχίας από το στρατόπεδο “Γεωργούλα”, καλεί τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού, η Διοίκηση της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ αναφέρονται τα εξής:

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους της περιοχής, η φημολογία μέσω δημοσιευμάτων για την απομάκρυνση του στρατοπέδου Γεωργούλα και της 32 ΤΑΞΥΠ από το Βόλο.

Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας για τις επιχειρήσεις του νομού, τέτοιες αποφάσεις ενισχύουν τον προβληματισμό των επιχειρηματιών για το μέλλον τους.

Ως ΟΕΒΕΜ που εκπροσωπούμε χιλιάδες μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες οφείλουμε να πάρουμε θέση. Ζητάμε από την κυβέρνηση να ανακαλέσει όσο το δυνατό γρηγορότερα το συγκεκριμένο σενάριο.

Καλούμε τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλο Α., κα. Παπανάτσιου Α., και κ. Μπαλή Μ. να δηλώσουν αν είναι ενήμεροι για μια τέτοια ενέργεια. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού αφορά τουλάχιστον 1000 άτομα, και οφείλουν να σταματήσουν να παίζουν κρυφτούλι με τα προβλήματα της πόλης.

Κύριοι Βουλευτές πάρτε σαφή θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Ο νομός μας και οι επαγγελματίες του μετά από 8 χρόνων πλήρης αποβιομηχάνισης με τεράστια ανεργία και υποαπασχόληση δεν μπορεί να δεχτεί άλλο οικονομικό πλήγμα και η αδιαφορία θα θεωρηθεί συνενοχή στην οικονομική επαγγελματική και κοινωνική υποβάθμιση της περιοχής μας.

Άλλωστε σκοπό σας ως Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας είναι η προάσπιση των συμφερόντων και η ανάπτυξη της περιοχής που εκλέγεστε. Η ΟΕΒΕΜ θα μπει μπροστά στον αγώνα για να αποτρέψει την συγκεκριμένη ενέργεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και καλεί τους παραγωγικούς, πολιτικούς και όλους τους φορείς της περιοχής να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Φτάνουν πια τα παιχνίδια με το Βόλο ασχοληθείτε πια με τα αληθινά προβλήματα του νομού μας και των ελεύθερων επαγγελματιών του. Στηρίζουμε κάθε κίνηση η οποία θα αποτρέπει αυτή την απόφαση στο θέμα αυτό και θα είμαστε δίπλα στον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων αλλά και της επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού μας, με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και όχι της συντεχνίας.

Πάγια αρχή μας είναι να τοποθετούμαστε για το συμφέρον του Νομού πάνω και πρώτα απ’ όλα. Η ΟΕΒΕΜ θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα τοποθετείται”.