Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:36
Παραπολιτικά

Τουριστική «έκρηξη» χωρίς τον Γιαννάκο, δεν γίνεται!






Από τις απογευματινές ώρες χθες παρατηρείται μια απίστευτη καθυστέρηση στις προσγειώσεις και τις απογειώσεις αεροσκαφών στο πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, με τον αριθμό πτήσεων κάθε ώρα να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, δυσχεραίνοντας έτσι την εναέρια κυκλοφορία. Αντίστοιχη αύξηση παρατηρείται και στο λιμάνι του Βόλου, με τα κρουαζιεριόπλοια να κάνουν «αγώνα» ταχύτητας μέσα στον Παγασητικό για να προλάβουν να «δέσουν» στις καλύτερες θέσεις (δίπλα στο σκραπ), ενώ στις εισόδους της πόλης παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, από αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες!

Ασφαλώς η τουριστική αυτή «έκρηξη» έχει άμεση σχέση με τη σύσκεψη, χθες στο Βόλο, της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, που συζήτησε με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τις προτεραιότητες στην τουριστική ανάπτυξη της Μαγνησίας, και την προώθηση και προβολή της ως ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Ετσι αν δείτε κάποιους να αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμμάτων μην σπεύσετε να κακολογήσετε την κυβερνητική πολιτική που φτωχοποίησε τον κοσμάκη. Θα είναι τίποτα τουρίστες που όχι μόνο δωμάτιο δεν βρήκαν, αλλά ούτε καν τραπέζι σε εστιατόριο ή ουζερί για να φάνε κατι τις.

Πάντως υπήρχε και ένα μελανό σημείο στη χθεσινή σύσκεψη. Η μη πρόσκληση και συμμετοχή του διδάκτορος (και) τουρισμού, Γιαννάκου Αναστασίου, τον οποίο προφανώς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φοβήθηκαν ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις (άλλωστε μπουφέ δεν είχε…). Όμως ο πάνσοφος δεν το άφησε έτσι. Και στη φωτο βλέπετε την εκδίκησή του. Τους την έφερε ο τιτανοτεράστιος. Και έχει και δίκιο. Γιατί δηλαδή η Χρυσοβελώνη και ο Μεϊκόπουλος είναι πιο τουριστικοί τύποι; Ελεος δηλαδή…