Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:13
Τοπικά

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας στον Βόλο






Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  κ. Μπαξεβανάκη και του Προϊστάμενου της Δ/νσης Επαγγελματικής Εκπ/σης, κ. Μουστάκα στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 10-5-2018

10:30 -Επίσκεψη Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη, και  Προϊστάμενου Δ/νσης Επ/κής Εκπ/σης, κ. Μουστάκα, στο συγκρότημα του τέως Πολυκλαδικού και σύσκεψη με τους Δ/ντές, Υποδ/ντές, Υπευθύνους Τομέων και Ειδικοτήτων, συλλόγους διδασκόντων, εκπροσώπους των συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων και τριμελείς επιτροπές των τμημάτων των τεσσάρων σχολείων του συγκροτήματος (2ο ΓΕ.Λ. Ν.Ιωνίας, 2ο ΕΠΑ.Λ. Ν.Ιωνίας, 1ο Ε.Κ. Βόλου, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γ/σιο-Λύκειο).

-Περιήγηση στα Εργαστήρια των Σχολείων, συνομιλία με εκπαιδευτικούς.

12.00: Στο χώρο του συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού.

Συνάντηση Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη, και Προϊστάμενου Δ/νσης Επ/κής Εκπ/σης, κ.Μουστάκα, με τους Δ/ντές, Υποδ/ντές και Υπευθύνους Τομέων και Ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Λ.

19.00: Εγκαίνια της Έκθεσης των ΕΠΑ.Λ. στην παραλία του Βόλου

  • Κήρυξη της έναρξης και προσφώνηση του Υφυπουργού κ. Μπαξεβανάκη από την Περιφ/κή Δ/ντρια Εκπ/σης Θεσσαλίας, κ. Αναστασοπούλου.
  • Χαιρετισμός και προσφώνηση από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κολυνδρίνη.
  • Χαιρετισμός και προσφώνηση από τον Δ/ντή Δ.Δ.Ε Μαγνησίας κ. Σαβελίδη.
  • Κεντρική ομιλία του Δ/ντή Επ/κής Εκπ/σης, κ. Μουστάκα.
  • Επίσημος χαιρετισμός του Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη και εγκαινιασμός  της Έκθεσης από τον ίδιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-5-2018

09.00: Στον χώρο της Δ.Δ.Ε Μαγνησίας

Συναντήσεις Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη, και Προϊστάμενου Δ/νσης Επαγγ/κής Εκπ/σης, κ. Μουστάκα με: Δ/ντή Δ.Δ.Ε Μαγνησίας, κ. Σαβελίδη, Δ/ντή Δ.Π.Ε Μαγνησίας, κ. Πολύζο, Πρόεδρο Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κουτσερή, Σχολικούς Συμβούλους Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, Εκπροσώπους της Ε.Λ.Μ.Ε και  του Συλλόγου Εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης και δήμαρχο Σκιάθου κ. Πρεβεζάνο.

12.00: -Συνάντηση Υφυπουργού, κ. Μπαξεβανάκη, και Προϊσταμένου της Δ/νσης Επ/κής Εκπ/σης, κ. Μουστάκα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού, με τους Διευθυντές, Εκπαιδευτικούς, Γονείς και Μαθητές του  ΕΠΑ.Λ, Ε.Κ. και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλμυρού. Ενημέρωση από τον Υφυπουργό για την Εκπαιδευτική Πολιτική και από τον Προϊστάμενο Δ/νσης Επ/κής Εκπ/σης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

-Ξενάγηση στα Εργαστήρια του Ε.Κ. Αλμυρού και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλμυρού