Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:35
LIFE

Τον δικηγόρο των celebrities προσέλαβε η Αθηνά Ωνάση για το διαζύγιο από τον Ντόντα






Την ώρα που ο Βραζιλιάνος ιππέας Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ετοιμάζεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αθηνά Ωνάση ετοιμάζεται να κατακτήσει το… χρυσό μετάλλιο στη μάχη της με τον πρώην σύζυγό της.

Η χρυσή κληρονόμος, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, παίζει σκληρά στη δικαστική διαμάχη με τον Ντόντα. Πώς; Προσλαμβάνοντας τον δικηγόρο των celebrities Robert Cohen προκειμένου να την εκπροσωπήσει στις δικαστικές αίθουσες όπου θα παιχθεί το σίριαλ του διαζυγίου της με τον Βραζιλιάνο αναβάτη.

Ο πασίγνωστος δικηγόρος, με έδρα το Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ειδικεύεται στα… διαζύγια, και μάλιστα στο παρελθόν εκπροσώπησε με δυναμικό τρόπο τόσο την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του μεγιστάνα και υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) όσο και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

Η New York Post αναφέρει ότι ο Cohen εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Αθηνά Ωνάση, κάτι που, κατά την εφημερίδα, κάνει ξεκάθαρο το ότι η χρυσή κληρονόμος τον προσέλαβε για να την εκπροσωπήσει στη δικαστική μάχη της με τον Ντόντα.

Παράλληλα με το ρεπορτάζ, η αμερικανική εφημερίδα κάνει μια αναδρομή στη ζωή της 31χρονης Αθηνάς Ωνάση, ως τελευταίας απογόνου της δυναστείας Ωνάση και επικαλούμενη πηγές της τονίζει ότι η Αθηνά δεν θα παρακολουθήσει τους αγώνες του πρώην συζύγου της την Κυριακή.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι φήμες ότι η Αθηνά Ωνάση προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό New Idea, η Αθηνά Ωνάση και ο πρίγκιπας Χάρι γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν πολλούς κοινούς φίλους και το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά.

 

Ποιος είναι ο Cohen

 

Ο Robert Stephan Cohen, γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου του 1939 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, είναι Αμερικανός δικηγόρος που ειδικεύεται σε υποθέσεις διαζυγίων. Ο πατέρας του ήταν ταξιτζής και ήταν το πρώτο μέλος από την οικογένειά του που σπούδασε στο πανεπιστήμιο.

Από το 2003 είναι καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια. Ηταν δικηγόρος υπεράσπισης σε μεγάλες υποθέσεις διαζυγίων, για διάσημους πελάτες από όλους τους χώρους: τον βιομηχανικό, τον οικονομικό, της ψυχαγωγίας-lifestyle, του real estate και της πολιτικής.

Εχει εκπροσωπήσει, μεταξύ άλλων, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, τον ηθοποιό Κρις Ροκ, την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, την Ούμα Θέρμαν κ.ά. Θεωρείται ιδιαίτερα σκληρός δικηγόρος, που ακολουθεί επιθετική τακτική στις υποθέσεις των πελατών του. Συνήθως, δε, βγαίνει νικητής…