Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 01:35
Άλλες Ειδήσεις

Τι προτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες: Στήθος ή οπίσθια;






Βουνό ή θάλασσα; Μπιτλς ή Ρόλινγκ Στόουνς; Μελαχρινές ή ξανθές; Στήθος ή οπίσθια; Επιτέλους, τι προτιμούν οι άνδρες σε μία γυναίκα; Το πλούσιο μπούστο ή μήπως τους γλουτούς;

Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα που εστίασε στις σεξουαλικές προτιμήσεις των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου, κάθε άνδρας επιλέγει το πιο καυτό σημείο της γυναίκας με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Οι περισσότεροι άνδρες “ανάβουν” όταν βλέπουν μία γυναίκα με καμπύλες όμως,  αυτοί που προτιμούν σε μία γυναίκα το πλούσιο μπούστο από τα οπίσθια, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως επισημαίνει η έρευνα που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα “Bild”.

Το αρσενικό είδος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Στους άνδρες που προτιμούν τα καλοσχηματισμένα οπίσθια των γυναικών και σε αυτούς που επιλέγουν γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ. Διενεργώντας την έρευνα, οι Αμερικανοί επιστήμονες έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι,  πίσω από τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών κρύβεται κάτω άλλο…

Πράγματι! Τα συμπεράσματα της μελέτης έδειξαν ότι, οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών θα πρέπει να αναζητηθούν στην ψυχολογία τους. Οι Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν πως, οι άνδρες που δεν ξεκολλούν το βλέμμα τους από το γυναικείο στήθος είναι αποφασιστικοί στη ζωή τους, έχουν προδιάθεση σε “βρώμικες” δουλειές , είναι λίγο επιδειξιομανείς και καπνιστές.
Αντιθέτως, οι άνδρες που το μόνο σκέφτονται είναι οι γλουτοί των γυναικών, έχουν μία τακτοποιημένη ζωή, είναι φιλόδοξοι στη δουλειά τους κι είναι οι πιο οργανωτικοί στην καθημερινότητά τους.

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του επιστημονικού blog, υπό τον τίτλο: “Γονιδιακή έκφραση” έδειξε πως, οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανδρών έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και του χαρακτήρα τους.

Η αμερικανική έρευνα έδειξε επίσης πως, οι άνδρες που κατάγονται από εύπορες οικογένειες, προτιμούν τις γυναίκες με μικρό στήθος . Αντιθέτως, όσοι κατάγονται από φτωχές οικογένειες προτιμούν τις γυναίκες με πλούσια στήθη. Υπάρχει όμως και μία κατηγορία ανδρών που είναι υπέρμετρα φιλόδοξοι αλλά και χαοτικά εξωστρεφείς… Γι’ αυτούς τους άνδρες, το στήθος και οι γλουτοί είναι εξίσου θελκτικά στο γυναικείο σώμα.

 

Πηγή: protothema.gr