Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:07
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Τι να τον κάνεις τον Δραμητινό, όταν έχεις τον Μαλινδρέτο; – Δύο σε … ένα και συμφέρει!






Είναι γνωστό από τους συναδέλφους του, που έκαναν την κουτουράδα να τον ψηφίσουν, ότι ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών του Βόλου, Παύλος Μαλινδρέτος, είναι το πιο χρήσιμο άτομο για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο «Αχιλλοπούλειο».

Είναι τόση και τέτοια η μέριμνά του για να μην ενοχλούνται ο Ξανθός και ο Πολάκης που δεν είναι λίγοι ακόμη και οι ακραιφνείς ΣΥΡΙΖΑίοι που διερωτώνται γιατί έχουν ακόμη διοικητή τον Δραμητινό και δεν διορίζουν τον Μαλινδρέτο, να κάνουν και οικονομία (δύο σε… ένα)!

Υπερβολές; Καλά. Μόλις χθες τον επισκέφτηκε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Βόλου (άλλο asset αυτό για τον Κυριάκο) και, όπως οι ίδιοι μας ενημέρωσαν, ανέλυσαν την κοινωνική πολιτική του Δήμου.

Βέβαια είναι τόσο εξόφθαλμη η ασχετοσύνη τους που το μόνο που πέτυχαν είναι να «απαλλάξουν» την κυβέρνηση από τις τεράστιες ευθύνες της και εν τέλει να μιλήσουν για θέματα που είτε έχουν ήδη αντιμετωπιστεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, είτε αφορούν το υπουργείο Υγείας!

Τελικά συμφώνησαν να εγκαινιάσουν μια απ’ ευθείας τηλεφωνική γραμμή (μάλλον για να τα λένε μέχρι τις εκλογές), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση να συνεργαστούν και σε θέματα δωρεάς οργάνων! Προφανώς περιμένουν να πάρουν πολλά (από… συγκεκριμένο μέρος) στις εκλογές και είπαν να συντονιστούν για να τα διαθέσουν…

ΥΓ. Και ένα επιπλέον ακαταμάχητο επιχείρημα. Τον Δραμητινό δεν τον λες και όμορφο, όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι. Ενώ τον Μαλινδρέτο; Να τον δείτε να κάνει και καράτε με τον Γιώργη τον Κοσμίδη, να ξεχάσετε τον Τσακ Νόρις, ένα πράγμα…