Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:07
Παρασκήνια

Τι να λένε άραγε τώρα αυτοί που θεωρούν ότι ο Μπέος κατέστρεψε τον Ολυμπιακό το 2011;






Η πρόταση της Εισαγγελέως του koriopolis δεν δικαιώνει μόνο τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος από την πρώτη στιγμή φωνάζει για την αθωότητα του, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι σύμφωνα πάντα με την Εισαγγελική πρόταση, κανένας αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήταν χειραγωγημένος.

Επειτα λοιπόν από έξι χρόνια, η δικαιοσύνη φαίνεται πως καταλήγει στο συμπέρασμα που γνωρίζουν οι πάντες από την πρώτη στιγμή.

Ότι τόσο η τιμωρία του Αχιλλέα Μπέου, όσο και η διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου, έγινε μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμη σημείο που πρέπει να σχολιάσουμε. Ολοι αυτοί που μέχρι προχθές υποστήριζαν ότι ο Αχιλλέας Μπέος ευθύνεται για τη διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου το 2011, τι έχουν να πουν σήμερα;

Ακόμα και σε επίσημες ανακοινώσεις έβγαιναν κάποιοι και υποστήριζαν ότι ο Αχιλλέας Μπέος ευθυνόταν για την καταστροφή του Ολυμπιακού Βόλου το 2011, ξεχνώντας φυσικά το τι τράβηξε ο ίδιος από την Πολιτεία σε προσωπικό επίπεδο και το κυριότερο ξεχνώντας τι είχε προσφέρει στην ομάδα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Προφανώς όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να αλλάξουν το τροπάριο και να υποστηρίζουν ξαφνικά ότι για τη διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου το 2011 ευθυνόταν ο Αχιλλέας Μπέος και όχι η παρέα του Γιωργάκη, τώρα είναι αναγκασμένοι (έπειτα από την Εισαγγελική πρόταση) να βρουν άλλο παραμύθι για να δείξουν την εμπάθεια τους προς το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου. Αναμένουμε…