Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:04
Άλλες Ειδήσεις

Τι κρύβει η γυναίκα του Σουμάχερ;






Το μυστήριο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μετά το σοβαρό τραυματισμό του παραμένει άλυτο και δεν φαίνεται πως μπορεί να λυθεί, με την γυναίκα του πρώην Γερμανού πιλότου της F1, Κορίνα, να απαγορεύει τις επισκέψεις ακόμα και στον μάνατζερ του, με τον οποίο είχε στενές σχέσεις.

Ο Βίλι Βέμπερ φρόντισε να περιπλέξει την υπόθεση, με δηλώσεις του στην Bild. Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ αποκάλυψε πως η Κορίνα δεν του έχει επιτρέψει να τον δει ποτέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν όντως η υγεία του πήγαινε καλύτερα, τότε η οικογένειά του θα το είχε ανακοινώσει.

“Η Κορίνα μου έχει απαγορεύσει κάθε επαφή με τον Μίκαελ. Προσπάθησα πολλές φορές, να λάβω από την Κορίνα μία άδεια επίσκεψης, κάθε φορά όμως χωρίς επιτυχία. Η κατάσταση είναι φρικτή για εμένα. Όμως και η οικογένειά μου υποφέρει. Δεν γνωρίζω, τι κρύβεται από πίσω. Προβάλλει πάντα διαφορετικές προφάσεις και δικαιολογίες. Τελευταία μου ανακοινώθηκε, ότι δεν γίνεται εξαιτίας του φόβου για βακτήρια”, τονίζει ο Βέμπερ.

“Μία θεαματική πρόοδο της αποκατάστασης της υγείας του θα μας την ανακοίνωναν σίγουρα”, προσθέτει ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ, ο οποίος ανησυχεί για την υγεία του πελάτη του.

Τι μπορεί να κρύβει τελικά η γυναίκα του Σουμάχερ για την πορεία της υγείας του συζύγου της. Μήπως χειροτερεύει η κατάστασή του αντί να φτιάχνει….