Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:06
LIFE

Τι θα γίνει με τον Jon Snow στο Game of Thrones (video)






Το τέλος της πέμπτης σεζόν του «Game of Thrones» άφησε όλους τους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς με μια μεγάλη απορία: «Είναι ο Jon Snow πραγματικά νεκρός;».

Τους τελευταίους μήνες το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από σχόλια και θεωρίες αναφορικά με την τύχη του Άρχοντα Διοικητή της Νυχτερινής Φρουράς, ενώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς της HBO που είδαν το «φως» της δημοσιότητας έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι ο Jon Snow θα επιστρέψει στην έκτη σεζόν.

Είναι νεκρός ή όχι; Θα επιστρέψει στην επόμενη σεζόν ή δεν θα τον δούμε ξανά στο «Game of Thrones»; Στα ερωτήματα αυτά έρχεται τώρα να απαντήσει ο ίδιος ο Kit Harington, ο 29χρονος ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Jon Snow.

O Kit Harington αποκάλυψε ότι ο Jon Snow θα επιστρέψει στην επόμενη σεζόν, αλλά όχι ζωντανός! Κι όμως, σε δηλώσεις του στο περιοδικό «Time Out» ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι γύρισε μερικές σκηνές για τη νέα σεζόν της σειράς, στις οποίες όμως απεικονίζεται νεκρός.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα συμβεί στη σειρά στα επόμενα επεισόδια, είπε: «Εγώ ξέρω για πόσο καιρό είμαι πτώμα, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο».

Πάντως, οι θαυμαστές του Jon Snow δεν πρέπει να χάνουν την ελπίδα τους. Ίσως επιστρέψει ως ζωντανός-νεκρός ή μπορεί να τον επαναφέρει η Melisandre…