Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:11
LIFE

Τι δουλειά έκαναν μεγάλοι σταρ πριν γίνουν διάσημοι






Ποιος είπε πως ο δρόμος προς τη δόξα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα; Πολλοί μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ μπορεί σήμερα να πληρώνονται αδρά για τις εμφανίσεις τους, κάποτε όμως ήταν κι εκείνοι απλοί άνθρωποι που αγωνιζόταν για ένα ταπεινό μεροκάματο. Μερικοί μάλιστα από αυτούς έκαναν απίστευτες δουλειές.

Ο Χιου Γκραντ,  πριν κατακτήσει τον γυναικείο πληθυσμό με το χαμόγελο και την χαριτωμένη  Βρετανική προφορά του,  έκανε μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης, ενώ περιστασιακά ως φοιτητής δούλευε ως  κλόουν σε παιδικά πάρτι.

Ο διάσημος γόης  Τζόρτζ Κλούνεϊ είχε ξεκινήσει καριέρα ως παίκτης του baseball. Είχε προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στους Cincinnati Reds το 1997, αλλά, όπως φαίνεται , είχε μεγαλύτερο ταλέντο στην υποκριτική.

 

Η εντυπωσιακή Αντζελίνα Τζολί  πριν κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη, έκανε ένα επάγγελμα που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιόρρυθμη ιδιοσυγκρασία της: Ήταν σκηνοθέτης κηδειών!    Αποφάσισε να σπουδάσει μάλιστα την συγκεκριμένη ειδικότητα, όταν σ την κηδεία του παππού της,  δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένη με την όλη διοργάνωση.    Σε παρόμοια  δρόμους κινήθηκε και  ο Ροντ Στιούαρτ, πριν εκτοξευτεί η καριέρα, αφού ήταν νεκροθάφτης.

Ο  πρώην, όπως όλα δείχνουν , σύντροφός της  μοιραίας Αντζέλινα, οΜπραντ Πιτ, επίσης έκανε ένα σωρό δουλειές του ποδαριού για να τα φέρει βόλτα: από σοφέρ έως  σερβιτόρος  σε μεξικάνικο εστιατόριο,  όπου  ντυνόταν κοτόπουλο!

 

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν εργαζόταν ως μασέρ.

Ο  Ντάνι ντε Βίτο  δούλευε στο κομμωτήριο της αδερφής του.

To ίδιο έκανε και η Μπιγιονσέ που βοηθούσε σε κουρέματα και βαφές τη μητέρα της. Σήμερα η διάσημη σταρ έχει αναθέσει εξ ολοκλήρου στη μαμά της τη δημόσια εικόνα της και δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλον να πειράξει τα πλούσια μαλλιά της.

Ο Μάικλ Ντάγκλας μπορεί να προέρχεται από διάσημη οικογένεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έπρεπε να δουλέψει σκληρά για το χαρτζιλίκι του. Ξεκίνησε λοιπόν να δουλεύει ως υπάλληλος σε βενζινάδικο για να  μην εξαρτάται από το διάσημο μπαμπά του.

H Madonna  μπορεί πολύ γρήγορα  να έγινε η βασίλισσα της ποπ, αλλά κι αυτή δεν  γλίτωσε τον καθημερινή βιοπάλη. Εργαζόταν λοιπόν σε καταστήματα με ντόνατς ,αλλά απολύθηκε όταν έριξε σε έναν πελάτη ένα ζελέ.

 

 

Ο Τζέραλντ Μπάτλερ είναι ο κουλτουριάρης της παρέας . Σπούδαζε νομικά και αμέσως μετά την αποφοίτησή του προσλήφθηκε από μια μεγάλη νομική εταιρεία.  Γρήγορα όμως τα παράτησε, δούλεψε  ως βοηθός  casting  director και κάπως έτσι εξασφάλισε για τον εαυτό του τον πρώτο του ρόλο.

Ο Τζόνυ Ντεπ, ένα από τα «κακά παιδιά» του Χόλυγουντ, κάποτε πουλούσε στυλό τηλεφωνικώς  για να επιβιώσει. Ο ίδιος έχει πει πως ένιωθε πολύ άσχημα,  γιατί έπρεπε να παίρνει τηλέφωνο ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν είχαν καμία διάθεση να του μιλήσουν και να τους  πλασάρει ένα σωρό άχρηστα πράγματα.

Ομοίως και  η Τζένιφερ Άνιστον, που θεωρείται σήμερα από τις πιο πλούσιες ηθοποιούς,  απασχολούνταν σε telemarketing.

Ο Σον Κόνερι έχει εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό: στα νιάτα του ήταν  γαλατάς στο Εδιμβούργο. Αργότερα  κατατάχθηκε στο Βασιλικό Ναυτικό, αλλά απολύθηκε λόγω προβλημάτων υγείας και επέστρεψε στην παλιά του δουλειά, κάνοντας  παράλληλα διάφορες εργασίες,  όπως οδηγός λεωφορείου, εργάτης, μοντέλο για το κολλέγιο Καλών Τεχνών του Εδιμβούργου, στιλβωτής φέρετρων και body builder!

 

 

Ο Όζι Όζμπορν, πριν γίνει διάσημος με τους Black Sabbath, δούλευε σε  σφαγείο!

Ως έφηβος, ο Μικ Τζάγκερ πουλούσε παγωτά, ενώ αργότερα, όταν ήταν φοιτητής στο LSE, δούλευε ως αχθοφόρος σε ένα ψυχιατρείο!

Δεν ήταν ο μόνος από τους Rolling stones   που έκανε παράξενο επάγγελμα. O φίλος του  Κιθ Ρίτσαρντς   δούλευε σε tennis club και  η βασική του ασχολία ήταν να  μαζεύει  τα  μπαλάκια των πλούσιων μελών.

Ο Σταλόνε, πριν γίνει διάσημος με το «Rocky»,  που ο ίδιος έγραψε, ζούσε στο δρόμο και μια φορά αναγκάστηκε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, για 200 δολάρια.

 

 

Ο Toμ Κρουζ εργαζόταν ως παιδί για τα θελήματα σε ξενοδοχείο, κουβαλώντας τις τσάντες  των πλούσιων πελατών.  Στοιχηματίζουμε πως τώρα θα αφήνει μεγάλο φιλοδώρημα.

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ,  που μας έχει χαρίσει στιγμές απίστευτου γέλιου, δούλευε ως τηλεφωνήτρια σε ροζ γραμμές! Έχει περάσει όμως και από  νεκροτομείο, όπου  επιμελούνταν το μακιγιάζ των νεκρών.

Κάποιοι πάλι έχουν ένα παράνομο παρελθόν, όπως  ο Jay Z, που ήταν έμπορος ναρκωτικών!

 

 

Πηγή: bovary.gr