Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:19
Αθλητικά

Τινάζει στον αέρα τα πλέι οφ η ΕΠΟ!






διαίτερα «καυτές» αναμένονται οι επόμενες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η αυθαιρεσία της ΕΠΟ δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ έχει την πρόθεση να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες των πλέι οφ ως μία πράξη εκδίκησης προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, από τη στιγμή που αυτός είναι αντίθετος με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στις 15 Μαΐου.

Αυτές οι εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσουν «τσουνάμι» αντιδράσεων. Οι ομάδες προτίθεται να προσφύγουν νομικά όχι μόνο εναντίον της ΕΠΟ, αλλά και προσωπικά εναντίον των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Αντιδράσεις αναμένονται και από τη Nova για διαφυγόντα κέρδη ύψους πολλών εκατομμυρίων, πέρα από τις ρήτρες που θα ενεργοποιήσει η συνδρομητική τηλεόραση.

Η ΕΠΟ σε μία πράξη που δεν έχει προηγούμενο, σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, αναμένει την επιστολή από τον Κοντονή για να επιβεβαιώσει την πράξη της, καθώς όπως υποστηρίζουν «ναι μεν η διοργάνωση είναι της Super League, αλλά γίνεται κατά παραχώρηση από την ΕΠΟ και προτίθενται να την πάρουν πίσω».

Οι αυθαιρεσίες δεν έχουν προηγούμενο και επιβεβαιώνουν το μέγεθος της σήψης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και της αλαζονείας που επικρατεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς δεν υπακούουν ούτε στις υπουργικές αποφάσεις. Αντίθετα επιχειρούν να προκαλέσουν ζημιά σε ομάδες που κατά σύμπτωση βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

Σήμερα το πρωί εστάλησαν στη FIFA μεταφρασμένες οι δηλώσεις Κοντονή περί μη διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στις 15 Μαΐου και μέσα στις επόμενες κρίσιμες ώρες αναμένονται αντιδράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους (FIFA, ΠΑΕ, Υπουργείο).

 

Πηγή: sdna.gr