Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 17:02
Κόσμος

Τιμωρία ή κακοποίηση; -Πατέρας σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του σε σουπερμάρκετ (photos)






Ενα ασυνήθιστο περιστατικό παιδικής κακοποίησης διερευνούν οι Αρχές στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλο σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας, με έναν πατέρα κυριολεκτικά να σέρνει τη μικρή του κόρη πιάνοντάς τη από τα μαλλιά.

Ενα ζευγάρι που ήταν στο σουπερμάρκετ ειδοποίησε την αστυνομία όταν άκουσε το κοριτσάκι να λέει κλαίγοντας «σε παρακαλώ, σταμάτα. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω. Σε παρακαλώ, σταμάτα!».

 

 

Η Erika και ο Robert Burch είδαν τον άντρα να σέρνει το κορίτσι από τα μαλλιά, τα οποία ήταν τυλιγμένα πάνω στη χειρολαβή του καροτσιού του σουπερμάρκετ. Μάλιστα, όταν του έκαναν παρατήρηση για αυτή του τη συμπεριφορά, εκείνος τους είπε να «κοιτάνε τη δουλειά τους».

Η Erika τράβηξε φωτογραφίες από το περιστατικό και τις ανέβασε στο Facebook. Πολύ γρήγορα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας πάνω από 100.000 «shares». Σε αυτό το post η Erika εξήγησε το τι συνέβη, και μάλιστα τόνισε ότι ο αστυνομικός που κατέφθασε στο σουπερμάρκετ απλά της είπε ότι «ο πατέρας έχει το δικαίωμα να πειθαρχεί τα παιδιά του».

 

 

«Ο κόσμος μού λέει ότι έκανα λάθος που θέλησα να προστατεύσω το μικρό κορίτσι, αλλά μπορείς να πειθαρχείς ένα παιδί χωρίς να τα σέρνεις από τα μαλλιά τους, ειδικά μέσα στο σουπερμάρκετ», είπε η Erika.

 

 

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από αμερικανικά Μέσα, οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό επειδή ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το παιδί του.

Πηγή: iefimerida.gr