Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:00
Τοπικά

Τιμητική διάκριση για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μαγνησίας






Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας αποφάσισε να απονείμει τιμητική διάκριση στον Ευστάθιο Πλαστάρα, πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας για την προσφορά του στην ανάδειξη των θέσεων και προτάσεων των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της χώρας και στην εδραίωση και πορεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του ξενοδοχείου NOVOTEL, Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα.

Ο Ευστάθιος Πλαστάρας δραστηριοποιήθηκε σε ηλικία 16 ετών στους μαθητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς. Σε ηλικία 26 ετών εκλέχτηκε στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, ο πιο μικρός Επιμελητηριακός Σύμβουλος. Σε ηλικία 32 ετών ανέλαβε την προεδρία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας μέχρι και την αποχώρηση του λόγω συνταξιοδότησης. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας εκλέχτηκε με Πρόεδρο τον κ. Δεμαρτίνο Σπύρο και αποχώρησε υπό την προεδρία του σημερινού Προέδρου κ. Καββαθά Γεώργιου. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής υπήρξε ιδιοκτήτης της εταιρείας ΧΥΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ.