Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:21
Παραπολιτικά

Την έδιωξαν, λόγω…επιτυχίας!!!






Την πεπατημένη των τελευταίων ετών, που ακολουθούν τόσο και τόσοι, προκειμένου να δει τον εαυτό της να βγαίνει από την πολιτική ανυπαρξία, ακολούθησε και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επιτιθέμενη στον Δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Ετσι παρακολουθήσαμε από το γυαλί την μοναδική υπουργό παγκοσμίως που εκδιώχθηκε «λόγω επιτυχίας» Μαρίνα Χρυσοβελώνη, να τον… κατακεραυνώνει και μάλιστα να το κάνει με έξοχο ήθος και τακτ (τα οποία αμφισβήτησε για τον ίδιο!) αποκαλύπτοντας τι συζητούσαν μεταξύ τους… και πραγματικά ήταν συγκλονιστικά τα όσα αποκάλυψε!

«Μου ζητούσε να παρέμβω για να αλλάξει ο Νόμος ( δηλαδή η γνωστή σκανδαλώδης ρύθμιση Πουλάκη) που θέτει σε αργία Δημάρχους και τον αφορά», είπε και μας άφησε ενεούς! Καλά τέτοιο σκάνδαλο; Τέτοια δημοκρατική και θεσμική εκτροπή; Δεν ξέρω αν το ζήτησε όντως ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά αν το έκανε είναι απόλυτα κατακριτέος… στη Μαρίνα πήγε ο Χριστιανός και περίμενε αποτέλεσμα… τς.τς, τς… αφελές…

Αστε τα άλλα σκάνδαλα… μου ζητούσε λέει να πληρώσει η περιφέρεια για τη σήραγγα του Περιφερειακού και να γίνουν οι κυκλικοί κόμβοι!!! Πλήρης ανηθικότητα δηλαδή… που φθάνει η ξεδιαντροπιά σου κύριε Μπέο μου; Που; Να ζητάς έργα από τη Μαρίνα; Έλεος δηλαδή…

Μουτράκια” της Χρυσοβελώνη στο “ευχαριστώ” του Καμμένου!

Τη Μαρίνα που όπως μας ενημέρωσε, βγάζοντας μας από την πλάνη μας, δεν την ξωπέταξαν από την κυβέρνηση, μέσα σε ένα οκτάμηνο (!), γιατί ήταν αποτυχημένη! Όποιος τα διαδίδει αυτά είναι πράκτορας του Μπέου… απλώς ο Καμμένος δεν άντεξε να διαχειριστεί τις τόσες αλλεπάλληλες επιτυχίες της Μαρίνας, ε, ζούλεψε και λίγο και την έστειλε να περιφέρεται στις κηδείες και στα μνημόσυνα ανά την Μαγνησία, ως νέος Αναγνωστόπουλος (ο Νίκος, της Α Αθηνών με τα λευκά κουστούμια)! (στη φωτο βλέπετε την έκφραση ευτυχίας της Μαρίνας σε συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, μετά την εκπαραθύρωσή της)