Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:29
Άλλες Ειδήσεις

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε ο μεγάλος τυχερός τα 13,8 εκατ. ευρώ






Τη φράση «αν έχεις τύχη διάβαινε» θα πρέπει να έχει στο νου του από σήμερα ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ καθώς κάταφερε να κερδίσει 13,8 εκατ. ευρώ – το ποσό που συγκεντρώθηκε μετά από 15 τζακ ποτ – με ένα δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ.

«Είναι ένα απλό δελτίο έξι στηλών που κόστισε 3 ευρώ» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στον Εύοσμο στο οποίο συμπληρώθηκε το «χρυσό» δελτίο.

Μέχρι στιγμής πάντως ο μεγάλος τυχερός δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο με τον κ. Παπατζιλάκη, τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, να δηλώνει άγνοια για την ταυτότητά του. «Δεν πάει κάπου στο μυαλό μου αν και εδώ, στον δυτικό Εύοσμο, είμαστε μια μικρή γειτονιά» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Εξέφρασε, πάντως, την εύχη «να είναι κάποιος γνωστός» ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμα και του ίδιου του χρειάστηκαν 9 ώρες για να συνειδητοποιήσει ότι στο πρακτορείου του ήταν που συμπληρώθηκε το δελτίο το οποίο θα φέρει στα χέρια του μεγάλου τυχερού κάτι παραπάνω από 11 εκατ. ευρώ, με την αφαίρεση, δηλαδή, του 20% φόρου από το ποσό των 13,8 εκατ. ευρώ.

Το μοναδικό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1756ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, συμπληρώθηκε στον Εύοσμο, με απλή συμμετοχή, στο πρακτορείο του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν επίσης δύο ακόμη τυχερά δελτία, από τα συνολικά εννέα που έχουν 5 επιτυχίες.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1756) της Πέμπτης είναι οι: 22, 37, 6, 16, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 9 τυχεροί που μοιράζονται το ποσό των 104.858,05 ευρώ. Τα δελτία αυτά κατατέθηκαν σε πρακτορεία που βρίσκονται σε Σύνταγμα, Αμπελοκήπους, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη (κέντρο), Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Πτολεμαΐδα, καθώς επίσης τις περιοχές Γεροσκήπου και Στρόβολος στην Κύπρο.