Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 00:03
LIFE

Τζωρτζίνα Νικάκη: Η φωνή που ξεσήκωσε το Βόλο






Αθόρυβα αλλά σταθερά και σοβαρά χτίζει την παρουσία της στη μουσική και στο τραγούδι όπου για αυτήν είναι ανάσα, έκφραση, αναπόσπαστο κομμάτι και τρόπος ζωής

Την Τζωρτζίνα Νικάκη την γνωρίσαμε τον Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα γνωστού κέντρου διασκεδάσεως στον Βόλο.

Το πόσο σπουδαία τραγουδίστρια είναι το αποδεικνύει σε κάθε εμφάνιση της.

Το πολυδιάστατο ταλέντο της, η σκηνική παρουσία και η ιδιαίτερα χαρακτηριστική φωνή της, έκαναν το κοινό του Βόλου να την αγαπήσει και αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι για 8 ολόκληρους μήνες “σήκωσε στην πλάτη” της το πρόγραμμα.

nikakiΗ αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι εκδηλώθηκε από την παιδική της ηλικία.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν 10 ετών και παράλληλα έγινε μέλος της δημοτικής χορωδίας Παπάγου, όπου γρήγορα αναδείχτηκε το ιδιαίτερο ταλέντο της στο τραγούδι.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Απέκτησε πτυχίο θεωρίας, αρμονίας πιάνου, σολφέζ, έμαθε κιθάρα ενώ στα 16 της ξεκίνησε μαθήματα κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού.

Η Τζωρτζίνα τραγουδά επαγγελματικά εδώ και 10 χρόνια. Επιπλέον γράφει και συνθέτει τραγούδια όπου ένα από αυτά με τίτλο ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ έχει τους στίχους της αδελφής της και μουσική από την ίδια.

nikaki1Στην έως τώρα πορεία της έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες όπως o ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ΠΑΟΛΑ και πολλούς άλλους και έπεται συνέχεια.

nikaki2