Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:16
Αθλητικά

Τζαναβάρας: “Οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν κόντρα στην Ιστιαία”






Την πίστη του ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν θετικά στο ματς της Κυριακής με την Ιστιαία εξέφρασε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Ιστιαία, μια ομάδα καινούργια που θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδό της. Παρότι έχασε με 3-0 την περασμένη αγωνιστική από τον Πιερικό, σε γενικές γραμμές έδειξε καλά στοιχεία, από τις πληροφορίες που συλλέξαμε.
Εμείς δουλέψαμε και προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι, με έναν και μοναδικό σκοπό, την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αυτό απαιτεί το ειδικό βάρος της ομάδας. Ξέρουμε πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και πάρα πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι οι παίκτες θα ανταποκριθούν και θα ανταπεξέλθουν θετικά και σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.
Μαθαίνω ότι θα μας υποστηρίξει και ο κόσμος. Πάντα τον θέλουμε δίπλα μας και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, για μια ακόμη φορά,για την βοήθειά τους στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.
Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν γνωρίζω πως θα αγωνιστεί η Ιστιαία και με ποια φιλοσοφία, όμως εμείς από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε συνθήκες και οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού βρούμε απέναντί μας».