Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:11
Αθλητικά

Τελικός: Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας (photos)






Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό στάδιο η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Μαίου.

Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περικλής Λασκαράκης, καθώς και εκπρόσωποι της ΑΕΚ.

Στη σημερινή σύσκεψη έγινε μία πρώτη εκτίμηση της κατάστασης, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να παίρνουν μία γεύση για τους χώρους του σταδίου. Από την πλευρά του ο Θάνος Θεοδώρου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι ο Δήμος Βόλου θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να συνδράμει στο έργο της Αστυνομίας με σκοπό τη διεξαγωγή ενός άψογου από όλες τις απόψεις αγώνα.

Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να συζητηθούν στη σύσκεψη της ερχόμενης Τρίτης, οπότε και θα αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε ομάδα.

Από τις πρώτες συζητήσεις πάντως που έγιναν σήμερα, τονίστηκε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθούν στο πέταλο προς τη μεριά του Περιφερειακού, ενώ αυτοί της ΑΕΚ στο πέταλο προς τη μεριά της Νέας Ιωνίας.