Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 14:10
Αθλητικά

Τα 4+1 Βολιωτάκια του Volos NFC






Διανύουμε την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Volos NFC έχει αγκαλιαστεί από μία μεγάλη μερίδα φίλων του ποδοσφαίρου.

Οι λόγοι που έχει συμβεί αυτό είναι πολλοί, όπως το ότι αυτή η ομάδα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα ή όπως το ότι προσφέρει όμορφο θέαμα. Κάποιοι άλλοι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια γιατί μέσα από τον Volos NFC βλέπουν την ομάδα που θα βγάλει από το ποδοσφαιρικό τέλμα το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, ενώ υπάρχουν και οι πιο ρομαντικοί που ακολουθούν αυτή την ομάδα μόνο και μόνο γιατί γνωρίζουν ότι δεν θα κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος που έχει «αναγκάσει» πολλούς Βολιώτες να αγαπήσουν τον Volos NFC. Και αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία 5 Βολιωτών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας. Και μάλιστα οι τέσσερις εξ αυτών με  συμμετοχές στην ενδεκάδα

Αυτό που τόσα χρόνια «φωνάζουν» όλοι οι Βολιώτες φίλαθλοι, η χρησιμοποίηση δηλαδή Βολιωτών ποδοσφαιριστών στις ομάδες της πόλης, γίνεται πράξη στον Volos NFC. Και μάλιστα με το παραπάνω.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον χθεσινό αγώνα του Volos NFC με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ο Χουάν Φεράντο χρησιμοποίησε τέσσερις ποδοσφαιριστές γέννημα θρέμμα Βολιώτες. Τον Σαλαμούρα, τον Μπουργάνη, τον Ζέρη και τον Καλαμίδα, με τους δύο πρώτους να ξεκινούν και στο βασικό σχήμα. Σε αυτούς τους τέσσερις προσθέστε και τον Παπουτσή, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την ομάδα δεν έχουν θέση μόνο οι “αστέρες” τύπου Πίτου Γκαρσία, Καμπαγιέρα, Πέντα κτλ, αλλά και τα Βολιωτάκια…