Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 23:43
Άλλες Ειδήσεις

Τα πιο κλισέ σενάρια ερωτικών ταινιών






Φανταστείτε ένα λακαρισμένο τραπέζι γραφείου πάνω στο οποίο ακουμπά τους αγκώνες του ο σεναριογράφος ερωτικών ταινιών. Είναι η στιγμή της έμπνευσης για εκείνον, για τη νέα ταινία που του έχει ανατεθεί.

Στο ανελέητο brainstorming, περνούν σαν ταινία, μια σειρά από πλοκές: εκείνη μαθήτρια και εκείνος καθηγητής ή μήπως να είναι γιατρός και νοσοκόμα; Στη βιομηχανία των ταινιών που προορίζονται αυστηρά για ενήλικες, ίσως το σενάριο να μην αποτελεί το ζητούμενο, αλλά οι πρωταγωνιστές και οι «δράσεις».

Το κοινό άλλωστε, ποτέ δεν άφησε… κακές κριτικές για το σενάριο που «χάσκει», αλλά για τις επιδόσεις των πρωταγωνιστών. Σημασία έχει η προθυμία των παρτενέρ, η φαντασία στις συνευρέσεις και η ένταση της ερωτικής πράξης…

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα πιο κλισέ σενάρια ερωτικών ταινιών που αποτελούν ίσως και τις πιο κρυφές και κοινές φαντασιώσεις.

1. Καθηγητής και μαθήτρια

teacher

Ακόμα και οι μη λάτρεις των ερωτικών ταινιών, γνωρίζουν ότι αυτό είναι το πιο κλισέ σενάριο όλων των εποχών και το οποίο επιδοκιμάζει το ευρύ κοινό. Για κάποιο λόγο, το να παρακολουθεί κανείς μια νεαρή «άτακτη» μαθήτρια να παρενοχλεί τον καθηγητή της για καλύτερους βαθμούς, ή να δέχεται «επίπληξη» για τα καμώματά της, είναι κάτι αποδεκτό στον κόσμο του πορνό, αλλά όσον αφορά τέτοιες συμπεριφορές στον πραγματικό κόσμο, είναι αποτρόπαιο και απαίσιο. Πάντως, ίσως αυτό το σενάριο θα πρέπει να «αποσυρθεί» από την «αγορά» γιατί αφενός είναι χιλιοπαιγμένο και αφετέρου γιατί παραπέμπει σε πράξεις μη αποδεκτές.

2. Γιατροί και νοσοκόμες

nurce

Φυσικά αυτό το σενάριο έχει και παραλλαγές: γιατρός με ασθενή, ασθενής με νοσοκόμα, γιατρός με νοσοκόμα, νοσοκόμα με νοσοκόμα… Οι εναλλαγές είναι σαφώς κάτι καλό, αλλά μια τυπική επίσκεψη στον γιατρό, δεν καταλήγει με παθιασμένο σεξ πάνω στο γραφείο ή κάτω από το κρεβάτι εξέτασης που βλέπουμε σε μια ερωτική ταινία. Πάντως, τέτοιου είδους δράσεις, δεν συνταγογραφούνται από τον… ΕΟΠΥΥ και τον οικογενειακό σας γιατρό.

3. Συνέντευξη για δουλειά

job

Σεναριογράφοι από όλο τον κόσμο, όταν βρίσκονται μπροστά από μια λευκή κόλλα χαρτί και καλούνται να αποτυπώσουν πάνω σε αυτό ένα kinky σενάριο, δεν σκοτίζονται και πολύ για την υπόθεση. Ένα από τα ήδη πολυπαιγμένα είναι και αυτό: γυναίκα, κυρίως αθώα και συνεσταλμένη, επισκέπτεται έναν πρόεδρο εταιρείας, για παράδειγμα, προκειμένου να του ζητήσει μια θέση στην εταιρεία του. Εκείνος, υπό τη θέση του εξουσιαστή, αρχίζει να «εξετάζει» τα προσόντα της και η δουλειά είναι, μάλλον, εξασφαλισμένη. Φυσικά το βιογραφικό ποτέ δεν αποτελεί ζητούμενο…

4. Κάλεσμα στο σπίτι

prn3

Η φαντασία να είναι καλά και αυτό το σενάριο «έρχεται» σετ με μια σειρά από επαγγέλματα: πιτσαδόροι πάντα πρόθυμοι για ένα έξτρα πουρμπουάρ, υδραυλικοί-πάντα σέξι και διαθέσιμοι-, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί και ούτω καθεξής. Συνήθως η νοικοκυρά του σπιτιού, κάνει ζημιές στο σπίτι ή έκαψε το φαγητό του συζύγου της και καλεί βοήθεια. Μετά από το σχετικό τηλεφώνημα, φτάνουν στην πόρτα της μια σειρά από ευπαρουσίαστα αγόρια, τα οποία φροντίζουν να επιδιορθώσουν την όποια βλάβη, προσφέροντας ταυτόχρονα και την ανάλογη απόλαυση στον πελάτη. Γιατί ο πελάτης πρέπει να μένει ευχαριστημένος και ικανοποιημένος…

5. «Κρυφή» κάμερα

 

44

Η ηδονοβλεψία στο αποκορύφωμά της. Ποιος δεν θα έβλεπε μέσα από τις γρίλιες του παραθύρου του, το ζευγάρι από το απέναντι διαμέρισμα να επιδίδεται σε «διαγωνισμό» αναστεναγμών; Ποιος, επιπλέον, δεν θα πατούσε το κλικ σε ένα ερασιτεχνικό «ροζ» βίντεο ή δεν θα κρυφοκοίταζε το ζευγάρι στο πάρκο; Φυσικά, μια τέτοια φαντασίωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη θεματολογία των ερωτικών ταινιών. Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι γνώστες του αντικειμένου, ενώ η επαγγελματική κάμερα γράφει, οι πρωταγωνιστές κάνουν ανομολόγητα πράγματα σε απίθανα μέρη. Δυο τελείως άγνωστοι, συναντιούνται στο ασανσέρ, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, σε ένα δοκιμαστήριο και η δράση ξεκινά, χωρίς φυσικά να δίνουν σημασία στις «κρυφές» κάμερες που παρακολουθούν τα πάντα.

6. Νεαρές που διατρέχουν κίνδυνο

123123

Στον πραγματικό κόσμο, γίνονται απαγωγές, άνθρωποι κρατούνται όμηροι, πέφτουν θύματα ληστείας και γενικά βρίσκονται σε δύσκολη θέση όπου έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο. Φυσικά, τέτοια σενάρια που τα γεννά η ζωή, περνούν και απέναντι στον φανταστικό κόσμο του κινηματογράφου όπου το σεξ είναι το ζητούμενο. Σέξι, φοβισμένα κορίτσια, με αέρινα και υπερ-σέξι ενδύματα πέφτουν θύματα αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι δε διστάζουν μέχρι και να «ασελγήσουν» επάνω τους. Η αστυνομία, τι κάνει;

7. Συνάντηση «αγνώστων» στο δρόμο

driver

Μέρα μεσημέρι, μια σούπερ σέξι νεαρή με ανάλαφρη περιβολή, περπατά μόνη στο δρόμο, ανέμελη και αεράτη. Όταν ξαφνικά, βλέπει στην αντίθετη πλευρά του δρόμου ένα φορτηγάκι, γεμάτο με εργάτες από την παρακείμενη οικοδομή. Η πρωταγωνίστρια, τους κάνει ωτοστόπ, και ο οδηγός πρόθυμος της ανοίγει την πόρτα και την καλοδέχεται στο πίσω κάθισμα.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

Πηγή: newsbeast.gr