Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:23
Τοπικά

Τα «μαζεύει» τώρα ο Καρεκλίδης: «Διαγράψτε το όνομα του εργολάβου που έκανα συναλλαγές» – Μπερδεύτηκε και «έδωσε» άλλον αντί άλλου!!!






Νέο μελοδραματικό σόου από τον εκδότη Γιώργο Καρεκλίδη σήμερα που συνεχίζει να κάνει το ανήξερο… σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε (;) αφού παρουσίασε την πορεία της διόλου, πάντως, ενδιαφέρουσας ζωής του, απέφυγε και πάλι να μιλήσει για την ταμπακιέρα. Και όχι απλώς απέφυγε, αλλά αρνήθηκε καν ότι…υπάρχει!

Στο μόνο ενδιαφέρον, λοιπόν, σημείο της ανιαρής και αφόρητα βαρετής απολογίας του στις αναφορές Μπέου, όταν ρωτήθηκε γιατί ανέφερε το όνομα του γνωστού εργολάβου κ. Θεόφιλου Βασιλειάδη, σχεδόν υπό το κράτος πανικού ζήτησε από τους παριστάμενους δημοσιογράφους να το διαγράψουν. «Δεν αναφέρομαι σε κανένα όνομα. Αν θέλει ο Μπέος ας δώσει εκείνος ονόματα και τότε θα απαντήσω» δείχνοντας έτσι και το μέγεθος της αξιοπιστίας των όσων είπε.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι έκανε μεγάλη γκάφα, εκθέτοντας τις σχέσεις του με ένα εργολάβο, νομίζοντας ότι τα στοιχεία που δόθηκαν στην Εισαγγελία αφορούσαν εκείνο. Και τώρα προσπαθεί να τα συμμαζέψει αλλά είναι αργά.

Κατά τα άλλα επιδόθηκε σε μια υμνολογία και μια αγιοποίηση, ιλαροτραγική, του εαυτού του και παρέδωσε μαθήματα στους ατυχείς δημοσιογράφους που υποχρεώθηκαν να τον παρακολουθούν.

Τέλος υπέπεσε και ένα ακόμη, από τα τόσα, ολίσθημα, αποκαλύπτοντας δήθεν μεσολαβητική προσπάθεια, για λογαριασμό του Αχιλλέα Μπέου, από τον κ., Τάκη Σταυρίδη, που, όιμως, αμέσως με κατηγορηματικό τρόπο τον διέψευσε.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του οκ. Σταυρίδης δήλωσε τα εξής:

Με αφορμή τους ισχυρισμούς του Γιώργου Καρεκλίδη ότι δήθεν πραγματοποίησα μεσολαβητική επαφή μαζί του για λογαριασμό του Δημάρχου Βόλου κ Αχ. Μπέου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Οι όποιες μεταξύ μας συναντήσεις και συζητήσεις αναφέρονται στις σχέσεις που υπήρχαν από χρόνια και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με όσα ισχυρίζεται για προφανείς λόγους.