Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:03
Άλλες Ειδήσεις

Τα επτά «θανάσιμα» λάθη στο πρώτο ραντεβού






Θέλετε να ξεμυαλίσετε τον άνδρα/τη γυναίκα της ζωής σας αλλά και να έχετε μέλλον μαζί του; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες, για να αποφύγετε τα μοιραία λάθη που μπορεί να σας στοιχίσουν τη σχέση που πάτε να ξεκινήσετε. «ταφόπλακα» στη σχέση τους.

1. Έλλειψη φαντασίας: Μην προσκαλείτε για καφέ το φλερτ σας στο πρώτο ραντεβού. Δεν είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσει μία σχέση και δείχνει ότι δεν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να τον ευχαριστήσετε. Προτιμήστε εισιτήρια για θέατρο , κινηματογράφο ή ακόμα κι ένα ταξίδι σε κάποιον κοντινό προορισμό. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.

2. Τσιγκουνιά: Όπου πηγαίνετε, πληρώνει ο καθένας χωριστά. Αυτό δεν είναι καθόλου σέξι. Εξακολουθεί να ισχύει  η «παλιά σχολή» σύμφωνα με την οποία στο πρώτο ραντεβού πληρώνει πάντα ο άνδρας. Η γυναίκα μπορεί να ανταποδώσει την επόμενη φορά.

3. Να μην είστε τολμηρός. Ακόμα κι αν κάποιος βρίσκει τον άλλο ιδιαίτερα ελκυστικό, θα πρέπει να είναι συγκρατημένος στο πρώτο ραντεβού. Δεν επιτρέπονται τα σεξουαλικά υπονοούμενα και οι υπερβολικές φιλοφρονήσεις .

4. Οι αναφορές στους «πρώην» είναι περιττές.

5. Τα κινητά τηλέφωνα δεν θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα μας γιατί μας αποσπούν την προσοχή. Εξάλλου δεν είναι ωραίο να έχουμε βγει για να ένα ρομαντικό δείπνο και να κοιτάμε συνεχώς το κινητό μας.

6. Να είμαστε μαζεμένοι: Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ραντεβού, νιώθουμε λίγο νευρικοί κι αυτό δεν είναι ντροπή. Το να προσπαθούμε όμως να είμαστε τέλειοι απέναντι στον άλλο, μας στερεί τη χαρά της απόλαυσης να γνωρίσουμε τον άλλο σε βάθος.

7. Να δώσουμε ένα σόου εγωισμού: Εάν μιλάτε συνεχώς για τα κατορθώματά σας, μην εκπλαγείτε εάν αυτός που σας ενδιαφέρει, δεν σας ανανεώσει το ραντεβού.