Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:23
LIFE

Τα απίστευτα δώρα αξίας 250.000 δολαρίων που θα πάρουν οι υποψήφιοι των Όσκαρ!






Οι υποψήφιοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες για τα φετινά Όσκαρ, ακόμα και αν δεν κρατήσουν στα χέρια τους, το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, σίγουρα δεν θα φύγουν από τη βραδιά της απονομής, με άδεια χέρια…

Τα δώρα προσφέρουν εταιρίες που στοχεύουν να επωφεληθούν από τα φώτα της δημοσιότητας που συγκεντρώνει ο κορυφαίος κινηματογραφικός θεσμός.

Πέρυσι τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ έλαβαν δώρα αξίας 125.000 δολαρίων με τις τσάντες με τα αγαθά να περιλαμβάνουν  κουπόνια για δωρεάν λιποαναρρόφηση, πολυτελή προφυλακτικά και μαθήματα «ελέγχου του νου» αξίας 20.000 δολαρίων από ένα μέντιουμ.

Φέτος όμως οι υπεύθυνοι για τα δώρα των νικητών των Όσκαρ έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους διπλασιάζοντας την αξία των αγαθών που θα δοθούν στους νικητές.

Η τσάντα με δώρα αξίας 250.000 δολαρίων περιλαμβάνει ένα ταξίδι 10 ημερών στο Ισραήλ, ένα 15νθήμερο ταξίδι στην Ιαπωνία ενώ εντύπωση προκαλούν οι έξι συσκευασίες πολυτελούς χαρτιού υγείας από ελβετική εταιρεία αξίας 275 δολαρίων!

Οι γυναίκες από την άλλη, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί για όλη τους τη ζωή, να αγοράσουν κάποια καλλυντική κρέμα για το σώμα, καθώς τους τις προσφέρει εφ’ όρου ζωής, η εταιρία Lizora καθώς επίσης και την προσφορά για λιποαναρρόφηση. Επίσης, προσφέρεται μία δωροεπιταγή για ανόρθωση στήθους. Η μέθοδος λέγεται «vampire breast lift», κοστίζει 1.900 δολάρια και προσφέρει ένα στητό και σφρηγιλό στήθος, με τη χρήση του αίματος του ασθενούς.

Άλλες χρήσιμες δώρα στο «μαγικό»  τσαντάκι θα είναι,  θεραπείες περιποίησης προσώπου, προσωπικά μαθήματα γυμναστικής, δωρεάν ετήσια ενοικίαση αυτοκινήτου Audi αξίας 45.00 δολαρίων αλλά συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους.