Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:58
Αθλητικά

Τα έχωσαν στον Κούγια οι Monsters






Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας. Αιτία οι γελοίες (όπως αναφέρουν) ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS:

«Τρία χρόνια πριν επιλέξαμε την υπερήφανη στάση και αρνηθήκαμε το έκτρωμα της ΑΕΛοβέροιας με μόνη σκέψη μας να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας.

Σήμερα με το στόχο αυτό να επιτυγχάνεται, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση: Από τη μια να πανηγυρίζουμε την άνοδο και τη δικαίωσή μας και από την άλλη να έχουμε στο τιμόνι έναν άνθρωπο που δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλη τη χρονιά κάναμε υπομονή για το καλό της Ομάδας και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Σήμερα που ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ένα μόνο έχουμε να πούμε: Σταματήστε να μη σέβεστε την ιστορία της ΑΕΛ, σταματήστε τις γελοίες ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου μαρινάκη, όφη κλπ.

Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γραμμένη με αίμα και όχι με σέλφι και αισθητική μπουζουκιών στην κερκίδα. Με την ευχή πως του χρόνου όλα αυτά θα σταματήσουν και πως θα είμαστε όπως πρέπει ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ χωρίς δανεικούς και άρματα ερχόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ όπως αρμόζει στην ΑΕΛΑΡΑ.

Η ΑΕΛ ήταν και είναι ΜΟΝΗ της, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ… Οι οπαδοί της , έτσι την αγαπούν, ΚΑΘΑΡΗ και μακριά από συμβιβασμούς. Ας κατανοήσουν διοίκηση, πάικτες και τεχνική ηγεσία πως η ΑΕΛ είναι ΙΔΑΝΙΚΟ και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί της.»

ΜΟΝSTERS-LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS
KEEP THE FAITH