Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:46
Αθλητικά

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με μολότοφ στον Ο.Φ. Νίκης






Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, εναντίον μελών της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου, εναντίον του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απρόκλητη επίθεση, παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών και απειλή και παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμη.
Ο φερόμενος ως δράστης επέβαινε σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και μέσα από αυτό φέρεται να είχε πετάξει δύο αυτοσχέδιες βόμβες. Η μία δεν ανεφλέγη, ενώ η δεύτερη έπεσε μπροστά στα γραφεία της Λέσχης, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή υλικές ζημιές. Μετά το περιστατικό μέλος του Ομίλου είχε μεταβεί στην Ασφάλεια Βόλου και είχε δώσει κατάθεση, ενώ είχε υποβάλει και μήνυση κατ’ αγνώστων.
Τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας, κάτι που κατέθεσαν στην Αστυνομία. Επίσης αυτόπτης μάρτυρας είχε δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των δύο ανδρών και έτσι εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

 

 

Πηγή: e-thessalia.gr