Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:38
Αθλητικά

Τέλος ο Μπέντο, με Βούζα υπηρεσιακό






Τέλος ο Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό καθώς ανακοινώθηκε η απόφαση για απομάκρυνσή του από το τιμόνι των «ερυθρόλευκων» έπειτα από τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το κλίμα έγινε ιδιαίτερα βαρύ για τον Πορτογάλο, κάτι που αποτυπώθηκε και στη δημόσια τοποθέτηση του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος επιτέθηκε στον Μπέντο για τις επιλογές του.

Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» κατέληξαν σε εσωτερική λύση ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας για το Europa League την Πέμπτη και όχι μόνο, μιας και η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων αναφέρει ότι οι πρωταθλητές θα συνεχίζουν με υπηρεσιακό τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο τους. Μαζί του οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσος Πάντος, Αλέκος Ράντος και Χρήστος Μουρίκης.

Η αννακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν εκτάκτως, καθώς δεν υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση, να μεταβούν στο προπονητικό κέντρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στις 18:00, προκειμένου να γνωριστούν με τον νέο (υπηρεσιακό) προπονητή, Βασίλη Βούζα, και το τεχνικό του επιτελείο.

 

 

Πηγή: sdna.gr