Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σώσε με Κώστα, σώσε με»: Οι κραυγές της 38χρονης που απανθρακώθηκε στο τροχαίο με την νταλίκα στην Πάτρα






Εκτός από το φριχτό τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας με τους τέσσερις νεκρού, συνέβη και ένα άλλο, εξίσου τραγικό στην Πατρών-Πύργου, με θύμα μια 38χρονη μητέρα η οποία κάηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της.

Οι οικογένεια κατευθυνόταν από τον Πύργο στην Αθήνα με τη νταλίκα-ψυγείο, όταν, στο ύψος του Λάπα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη από την πορεία του και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά στο χώρο της καμπίνας.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας κατάφερε να βγάλει αμέσως έξω από την νταλίκα τα δυο παιδιά τους, ηλικίας 5 και 4 ετών και στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει την σύζυγό του κάτι που δεν κατέστη δυνατό. Η άτυχη 38χρονη σπάραζε «Σώσε με Κώστα σώσε με» καθώς η ίδια δεν μπορούσε να κουνηθεί καθόλου. Το ένα της χέρι είχε βγει έξω από την νταλίκα και είχε εγκλωβιστεί, όταν το βαρύ όχημα έγειρε προς την πλευρά της συνοδηγού. Ο σύζυγός της έσπασε με τις γροθιές του το παρμπρίζ της νταλίκας στην προσπάθειά του να την βγάλει έξω, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ζήταγε απεγνωσμένα ένα μαχαίρι. «Αν είχα ένα μαχαίρι θα την είχα σώσει» έλεγε με δάκρυα στα μάτια το ίδιο βράδυ στο νοσοκομείο! Ήταν αποφασισμένος για όλα. Όμως μετά από λίγο όλα είχαν τελειώσει. Έκανε μία τελευταία προσπάθεια να μπει μέσα, αλλά κάποιοι οδηγοί τον κράτησαν. «Έχεις και παιδιά. Θα καείς» του είπαν και τον συγκράτησαν. Ο άνθρωπος είχε καταρρεύσει. Δεν υπολόγιζε τίποτα. Αργότερα στο νοσοκομείο θα διαπίστωναν πως είχε πολλά τραύματα στα χέρια από τα θρυμματισμένα τζάμια, είχε εκδορές στο πρόσωπο, ενώ σχεδόν όλη του η πλάτη ήταν καμένη!

 

 

Δεν είχε ούτε ένας οδηγός πυροσβεστήρα!

Η γυναίκα ίσως να είχε σωθεί αν κάποιο από τα πολλά οχήματα που σταμάτησαν στην Εθνική Οδό την ώρα του τροχαίου, είχε πυροσβεστήρα, επισημαίνει το dete.gr. Όπως απεδείχθη… κανένα δεν είχε. ‘Η και να είχε κάποιο, μπορεί να είχε λήξει και να μην λειτουργούσε. Τα πρώτα λεπτά, η πυρκαγιά δεν είχε φθάσει στην καμπίνα, άλλωστε ούτως ή άλλως ο χώρος είναι περιορισμένος και με την χρήση πυροσβεστήρων, δεν αποκλείεται η πυρκαγιά να είχε κατασβεστεί.

Η Ασπασία Μπροντζάκη δεν καταγόταν από την Ηλεία, παρ’ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είχε πολιτογραφηθεί Αμαλιαδίτισσα, αφού το 2010 παντρεύτηκε με τον Κώστα Ανδριόπουλο και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η είδηση του φρικτού θανάτου της 38χρονης έχει προκαλέσει σοκ στην Αμαλιάδα και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και αναζητούν απαντήσεις στα αναπάντητα «γιατί»!

Η κηδεία της 38χρονης έγινε τη Πέμπτη στην Αθήνα.

Πηγή: iefimerida.gr