Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024 00:01
Τοπικά

Σόου παρακμής από Σύριζο – περίεργους έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ






Υπό τις αποδοκιμασίες του… Κλημόπουλου και Γαλανόπουλου και καμιά ακόμη δεκαριά (!) ακολούθων, ολοκληρώθηκε το σόου των ΣΥΡΙΖΑ-μπαχαλάκηδων, σήμερα το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, πέθοντα ςκαι τον πιον καλοπροαίρετο πολίτη για την φαιδρότητα και την ιδιοτέλεια όλων αυτών των  τύπων που μονοπωλούν, άγνωστο από πού ορμώμενοι, την ευαισθησία για το περιβάλλον και την αποκλειστικότητα στην δημοκρατική εκπροσώπηση της…κοινωνίας!

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν οι τύποι που βλέπετε στη φωτογραφία και που συγκροτούν τη βαρύγδουπη «Συμμαχία για το νερό» συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Επιχείρησης και διαμαρτύρονταν υπό την παρουσία  ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γύρω τετράγωνο, ενώ στα σκαλοπάτια της επιχείρησης νρίκσονταν προληπτικά, άνδρες ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτυ.

Μάλιστα, τα ταμεία της επιχείρησης  είχαν κλείσει από τις 12 το μεσημέρι, ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς.  Να σημειωθεί ότι για να μπει κάποιος στο κτίριο, υπήρχε υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος ενημέρωνε τους υπαλλήλους εταιρίας σεκιούριτι, ποιοι είναι υπάλληλοι, δημοτικοί σύμβουλοι ή δημοσιογράφοι για να τους επιτραπεί η είσοδος.

Διαμαρτυρίες

Στο μεταξύ η αστυνομία δεν επέτρεπε αρχικά στα μέλη  της «Συμμαχίας για το νερό» να ανοίξουν πανό μπροστά στην είσοδο της ΔΕΥΑΜΒ, προκλήθηκε ολιγόλεπτη ένταση και τελικά οι πολίτες άνοιξαν τα πανό στο δρόμο, απέναντι από το κτίριο της Επιχείρησης, κάτι που δεν άντεξε ο Βαγγέλης Γαλανόπουλος που διαμαρτυρήθηκε

Από την πλευρά του ο περίφημος Θ. Κλημόπουλος επισήμανε ότι «είναι αδιανόητο στην πόλη με ιδιωτική αστυνομία και την παρουσία της αστυνομίας να εμποδίζονται πολίτες να παρακολουθήσουν όσα συμβαίνουν.»… «Ντρεπόμαστε που ζούμε σε αυτόν τον τόπο» συμπλήρωσε και κοιτάζοντας τον πολλοί διερχόμενοι έσπευσαν προβοκατόρικα να… συνηγορήσουν

Τελικά, αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης, επιτράπηκε σε μικρή αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων να επιδώσουν σχετικό ψήφισμα στον απερχόμενο πρόεδρο Απ. Γαλάτη.  Τα μέλη της αντιπροσωπείας, επανέλαβαν στον κ. Γαλάτη το αίτημά τους για ειδική συνεδρίαση για το θέμα του βιολογικού, του Παγασητικού και της ΔΕΥΑΜΒ στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Κατά την συνάντηση δεν έλειψαν οι διαφωνίες, και τελικά ο κ. Γαλάτης τους απάντησε ότι πλέον θα έχουν να κάνουν με το νέο πρόεδρο Αρ. Σαββάκη.

.