Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:25
Αθλητικά

Συνεχίζει την κούρσα για άνοδο ο ΝΠΣ Βόλος, 2-0 τον Ρήγα Φεραίο






Με χαρακτηριστική άνεση ο ΝΠΣ Βόλος «καθαρισε» με 2-0 και το σημερινό αγώνα απέναντι στον Ρήγα Φεραίο και βέβαια ουδεμία αμφιβολία υπάρχει πια για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και για την άνοδό του στη football league

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, σημειώνοντας δύο γκολ και χάνοντας πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν ακόμη περισσότερα. Το 1-0 πέτυχε ο Ντεντάκης στο 19′ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Δημόπουλος στο 66′.

Ο Μούτσα στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων παρέμεινε απλός θεατής καθώς οι παίκτες της ομάδας του Βελεστίνου δεν απείλησαν πέρα από ένα σουτ του Τσιώλη στο 60′ που κατέληξε άουτ.

ΝΠΣ Βόλος: Μούτσα, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Πέντα (70′ Ντόσης), Καμπαγέρο, Μάντζης, Γκαρσία (70′ Πιαστόπουλος) , Ηλιόπουλος (79′ Μηλιώτης), Ζέρης, Δεμηρτζόγλου (53′ Σαλαμούρας)
Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής (79′ Λάμπρου), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (66′ Γεωργατζής), Κυριάκος, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής