Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:29
ΒόλοςΤοπικά

Συνεργάτες Αγοραστού: “δεν ασχολούμαστε με τα φούσκα news” – Η ξεφτίλα μερίδας ΜΜΕ της Μαγνησίας






Την απύθμενη ξεφτίλα μερίδας των ΜΜΕ της Μαγνησίας, που για να εξυπηρετήσουν ποικίλα συμφέροντα, πολιτικά και άλλα, δεν διστάζουν να αλλοιώνουν και να διαστρεβλώνουν βάναυσα την αλήθεια, έρχεται να επιβεβαιώσει με αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ το thessaliatv.gr.

Στόχος της βρομερής και ανήθικης, αυτής, συμπεριφοράς, για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, τον οποίο προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι «άδειασε» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, μη προσερχόμενος στην προαναγγελθείσα για σήμερα κοινή συνέντευξη για την δημοπράτηση έργων του ΕΣΠΑ.

Η αλήθεια έρχεται από δήλωση συνεργατών του κ. Αγοραστού στο Thessaliatv.gr που αναφέρει: «Το Thessaliatv.gr επιβεβαίωσε την επιτακτική ανάγκη της παρουσίας του Κώστα Αγοραστού στην Αθήνα καθώς ήδη από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές συναντήσεις με φορείς και στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος καθώς πρόκειται να δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις που αφορούν το έργο της Κάρλας και όχι μόνο. Αναμένονται και νέες ανακοινώσεις για έργα που αφορούν την Μαγνησία και τον Βόλο. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Αγοραστό να αποφεύγει την κοινή συνέντευξη τύπου με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ Αγοραστού, “δεν ασχολούμαστε με τα φούσκα news”.