Στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίζονται, με σειρά εμφάνισης: 1. The Other Side – Alexandra Sieti 2. Drop It – The Astrolabe 3. Aphrodite – Desi G 4. Ferto – Ακύλας 5. Parea – Evangelia 6. 2nd Chance – Παναγιώτης Τσακαλάκος 7. Slipping Away – Niya 8. Χάνομαι – Marseaux 9. Άλμα – Rossana Mailan 10. Europa – STEFI 11. The Songwriter – Revery 12. Chaos – Dinamiss 13. YOU & I – STYLIANOS 14. Χίλια Κομμάτια – Spheyaa Ο Μεγάλος Τελικός του «Sing for Greece 2026» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Εκεί, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026 θα αναδειχθεί από τον συνδυασμό της ψήφου του κοινού και δύο κριτικών επιτροπών, μίας διεθνούς και μίας ελληνικής.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026 08:43
Θεσσαλία

Συνελήφθη 26χρονος στη Λάρισα με πλαστά 50ευρα






Ένας 26χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και της παραχάραξης.
Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομική έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2016, ο 26χρονος εξαπάτησε 38χρονη, αποσπώντας της τμηματικά ως δανεικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, με διάφορα προσχήματα για δήθεν κάλυψη προσωπικών του εξόδων.
Χθες το απόγευμα, σε συνάντηση με την 38χρονη για επιστροφή από το δράστη του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ από τα δανεικά χρήματα, ο 26χρονος παρέδωσε στην 38χρονη ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και εκείνη του έδωσε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ως ρέστα.
Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που είχε παραδώσει η 38χρονη στον 26χρονο και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε και το πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που παρέδωσε ο δράστης στην 38χρονη κατά τη συνάντησή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.