Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:17
Αθλητικά

Συνάντηση με Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη ο στόχος του Κοντονή






Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός ενημέρωσαν ότι δεν έχουν διάθεση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ακόμη και όταν ο λόγος αφορά την αλλαγή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει να υπάρξει συνάντηση τουλάχιστον των άλλων τριών μεγαλομετόχων του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», ο υφυπουργός Αθλητισμού, θεωρεί ότι ακόμη και με τους τρεις μεγαλομετόχους, κάποιο κέρδος μπορεί να βγει από τη συνάντηση.

Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Κοντονή,ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει και τα θέματα που θα περιλαμβάνει η ατζέντα:

  • Για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ και να δεσμευτούν ότι δεν θα προσπαθήσουν να έχουν την παραμικρή εμπλοκή στην Ομοσπονδία.
  • Να κινηθούν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής για την προεδρία της ΚΕΔ.
  • Σε αντίστοιχη αλλαγή του επικεφαλής της Super League και
  • Να δεσμευτούν ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά την πολιτεία στην προσπάθειά της να «τελειώσει» τους οπαδικούς στρατούς που θεωρεί ότι υπάρχουν.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η συνάντηση είναι πιθανότερο να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, αφού φαίνεται να υπάρχει κενό και γαι τους τρεις επιχειρηματίες.