Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:53
Τοπικά

Συμβιβασμός λέκτορα και φοιτήτριας, με ανάκληση μηνύσεων






Με συμβιβασμό και ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων  λύθηκε το επεισόδιο μεταξύ φοιτήτριας και πανεπιστημιακού το οποίο διαδραματίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Η υπόθεση θα εκδικάζονταν σήμερα το μεσημέρι στα Δικαστήρια του Βόλου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό οι δύο πλευρές έλυσαν εξωδικαστικά την υπόθεση και προχώρησαν σε ανάκληση των μηνύσεων.

Υπενθυμίζεται οτι, σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας, το πρωτόγνωρο συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον Βόλο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν 21χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Κατηγορούσε για την κατάστασή της 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η 21 χρονη πήγε αμέσως στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά του 50χρονου εργαζόμενου σε σχολή του Πανεπιστημίου και τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε.

Ωστόσο, ο 50χρονος στράφηκε εναντίον τής φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.