Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 07:59
Τοπικά

Συγκλονισμένος ο Αχιλλέας Μπέος από το θάνατο του 11χρονου Αλέξανδρου (photo)






Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον πρόωρο χαμό του 11χρονου Αλέξανδρου, την ώρα που έπαιζε χθες στο Αθλητικό Κέντρο στο “Ασυλο”:

“Τα λόγια είναι φτωχά, είναι ελάχιστα, για να περιγράψω τα αισθήματα της θλίψης και της οδύνης που με διακατέχουν ως άνθρωπο και ως πατέρα για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του 11χρονου Αλέξανδρου, την ώρα που έπαιζε στο «Ασυλο». Κι αν γράφω τούτες τι γραμμές είναι για να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους χαροκαμένους γονείς, που βιώνουν την σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να βιώσει ένας γονιός.
Ο Θεός πήρε κοντά του τον Αλέξανδρο, που θα είναι ευτυχισμένος δίπλα του, μαζί με τους άλλους Αγγέλους. Εμείς ας εκφράσουμε την αγάπη και τη στήριξη μας στους γονείς και στα αδέλφιά του, και σε όλη την οικογένεια, για να απαλύνουμε λίγο, αν είναι αυτό δυνατόν, τον πόνο τους.
Ειλικρινά τους στέλνω τα πια βαθιά, από καρδιάς, συλλυπητήρια. Ο Θεός που έχει δίπλα του, πια, τον Αλέξανδρο, ας τους δώσει δύναμη και κουράγιο να ξεπεράσουν την απώλεια”.