Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονισμένη η Κρήτη: Τι «είδε» ο ιατροδικαστής στις σορούς πατέρα και γιου






Τις άγνωστες πτυχές που κρύβονται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία, η οποία αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Βατόλακος Χανίων, με πατέρα και γιο να βρίσκονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους, προσπαθούν να φέρουν στο φως οι αστυνομικές αρχές.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες, τόσο ο 89χρονος όσο και ο 65χρονος γιος του έχασαν τη ζωή τους. Από την πρώτη στιγμή οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού δε βρέθηκαν στοιχεία, που να μαρτυρούν μία τέτοια περίπτωση.

Τι «είδε» ο ιατροδικαστής

Το αρχικό σενάριο έκανε λόγο ότι και οι δύο κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μόνο ο γιος φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Αυτό προέκυψε από τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.

Το NewsIt.gr επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος εξέτασε πριν λίγο τη σορό του γιου. Σύμφωνα με την πρώτη του εκτίμηση όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το άψυχο σώμα του είχε μία έντονη οσμή, για αυτό και τα ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Όσον αφορά στον πατέρα, ο θάνατος του ήταν αιφνίδιος και προήλθε από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σύμφωνα με το CretaPost, ο 65χρονος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω διάφορων οικονομικών και οικογενειακών προβλημάτων, γι’αυτό πιθανότατα στη θέα του νεκρού πατέρα του, δεν άντεξε και προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο άνδρες βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι μία γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η ηλικιωμένη σύζυγος και μητέρα, η οποία ζούσε μαζί τους και δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία, που χτύπησε το σπίτι της.

 

 

 

Πηγή: newsit.gr (Με πληροφορίες από Cretapost, zarpanews)