Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 10:22
Τοπικά

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος 53χρονης στον Βόλο






Συγκλονισμένη η ιατρική οικογένεια για την απώλεια της Άννας Τσανάκα, συζύγου του διευθυντή της Β΄ Παθολογικής του Νοσοκομείου Βόλου Δημήτρη Σπακουρή και μητέρας ενός νεαρού κοριτσιού. Η άτυχη γυναίκα άφησε χθες την τελευταία της πνοή αιφνιδίως σε ηλικία 53 χρόνων, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της αλλά και όσους τη γνώριζαν.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της Δημήτρης Σπακουρής, διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, ο οποίος επιστρέφοντας χθες το πρωί μετά από εφημερία, βρήκε στο σπίτι τη σύζυγό του χωρίς αισθήσεις.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Αχιλλοπούλειο. Στα Επείγοντα γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια μαζί με τον σύζυγό της ώστε να την κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως η άτυχη 53χρονη εξέπνευσε.

Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ. Αποσβολωμένος ο σύζυγός της αδυνατούσε να πιστέψει πώς είναι δυνατόν, από τη μία στιγμή στην άλλη, να χάσει την αγαπημένη του σύντροφο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Επειδή ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Η άτυχη Άννα Τσανάκα ήταν οικονομολόγος, δεν εξασκούσε όμως το επάγγελμα. Καταγόταν από τη Ραχούλα της Λάρισας, όπου θα γίνει η κηδεία της την ερχόμενη Τρίτη στις 3 το μεσημέρι.

 

 

 

Πηγή: taxydromos.gr