Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 22:16
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στυλίδα: Έδωσε μόνη της χρήματα και τιμαλφή σε μαϊμού τεχνικούς!






Έβαλε όσα χρήματα και τιμαλφή είχε σε ένα σεντόνι και τα έκανε… δώρο σε απατεώνες μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Αυλάκι της Στυλίδας, η οποία πείστηκε ότι κινδύνευε να γίνει… κάρβουνο από τα μεταλλικά αντικείμενα εξ αιτίας διαρροής ρεύματος!

Η ατυχία της 85χρονης γυναίκας ήταν ότι ο γιος της απουσίαζε από το σπίτι, όταν έφτασε με ένα σκούρο Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας καλοντυμένος άγνωστος μαζί με τον οδηγό συνεργό του και της συστήθηκαν ως τεχνικοί της εταιρείας η οποία κάνει συντήρηση στα φωτοβολταϊκά που έχει στην ταράτσα της.

Με ευγενικό τρόπο της ζήτησαν να βάλει σε ένα σεντόνι όσα ότι χρυσαφικά, ασημικά και κέρματα είχε και να τα βγάλει στην αυλή, δήθεν για να μην τους… χτυπήσει το ρεύμα! Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη υπάκουσε και έβαλε στο σεντόνι το πορτοφόλι της που είχε μέσα και χαρτονομίσματα και όσα χρυσαφικά και κοσμήματα είχε.

Οι δράστες τα πήραν και έγιναν καπνός, αφήνοντας εμβρόντητη την άτυχη γριούλα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι πρόκειται για τους ίδιους που πρόσφατα είχαν «γδύσει» με παρόμοια μέθοδο άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα στον οικισμό Κυπαρισσώνα της Πελασγίας.

 

 

Πηγή: protothema.gr