Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 15:57
Κόσμος

Στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον






Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει εδώ και λίγες ώρες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο “Salford Royal Hospital” προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί εγκεφαλική αιμορραγία!

Ο προπονητής-θρύλος των “κόκκινων διαβόλων” αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Μακλσφιλντ, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης κι αμέσως διακομίσθηκε με τη συνοδεία της Αστυνομίας στο Salford, όπου και άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο.

“Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει μια εγκεφαλική αιμορραγία. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει για κάποιο χρονικόδ διάστημα στην εντατική προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του. Η οικογένεια του ζητά απ’ όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα για το συγκεκριμένο θέμα”, ανέφερε σε μια πρώτη ανακοίνωση της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Το θέμα πάντως έγινε γνωστό όταν νωρίτερα η διοίκηση της Ντονκάστερ με ανακκοίνωση της ενημέρωσε ότι ο προπονητής της Ντάρεν Φέργκιουσον, γιος του Σερ Άλεξ δεν θα βρισκόταν σήμερα στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα με την Γουίγκαν για οικογενειακούς λόγους, ζητώντας επίσης το σεβασμό όλων.

“Ο Ντάρεν θα παρέχει ενημέρωση μέσω του συλλόγου…”, κατέληγε η ανακοίνωση κι όλοι είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συνέβαινε.