Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 21:28
ΠαραπολιτικάΤοπικά

Στο ποτό το έριξαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για το Μπέο!!! – Το «προπαγανδιστικό» επίτευγμα Καρεκλίδη!






Άνω – κάτω έχουν γίνει στην τοπική κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι με τον τελούνται προσωρινά σε αργία Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, υπουργοί της κυβέρνησης συνομίλησαν και αναζήτησαν λύση για τη λειτουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στο Βόλο!

Ως γνωστόν ο Γαργάλας αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ, συγκλήθηκε εκτάκτως η επιτροπή της Νέας Ιωνίας και έκαναν κομματική ψυχοθεραπεία, ενώ επιστρατεύθηκε και το «Καρεκλιδέϊκο» να αναλάβει επικοινωνιακά τον αγώνα κατά… Μπέου!!!

Και βέβαια όταν «επενδύεις» σε τύπους σαν τους Καρεκλίδηδες, το μόνο αποτέλεσμα που μπορείς να περιμένεις είναι απαξία και γελοιοποίηση… τόσα μπορούν, τόσα κάνουν οι άνθρωποι… έτσι για να αναδειχθεί η προσήλωση στον διμέτωπο αγώνα των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, από τη μια υπέρ της Δημοκρατίας και από την άλλη κατά Μπέου, δημοσιεύτηκε παραπολιτικό σχόλιο, όπου φωτογραφίζονται να τα πίνουν σε ουζερί της Νέας Ιωνίας και εν ευθυμία, προφανώς, τελούντες να τηλεφωνούν στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Δημ Βίτσα για να του τα…ψάλλουν!

Α ρε Αχιλλέα Μπέο τι τους έκανες; Στο ποτό και τον… Καρεκλίδη (σ.σ δεν ξέρω τι είναι πιο βλαπτικό…) το έριξαν οι άνθρωποι…

ΟΥΖΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑΑ