Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:23
Τοπικά

Στο Νοσοκομείο κωφάλαλη που σώθηκε από φωτιά στο σπίτι της






Κινδύνευσε να πεθάνει 82χρονη κωφάλαλη από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της στην οδό Ολύπου στη Ν. Δημητριάδα σήμερα το μεσημέρι. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ευτυχώς την εντόπισα έγκαιρα οι πυροσβέστες στο διάδρομο δίπλα από το καθιστικό που είχε πάρει φωτιά και το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Οι ζημιές στο σπίτι εκτιμώνται σε 15.000 ευρώ το σπίτι.

Ειδικότερα σήμερα στη μία παρά τέταρτο το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε μονοκατοικία στη Ν. Δημητριάδα. Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες που εντόπισαν τη γυναίκα στο διάδρομο, δίπλα από το καθιστικό της μονοκατοικίας που έμενε. Το καθιστικό είχε τυλιχτεί στις φλόγες ήδη και η φωτιά εξαπλώνονταν. Οι  πυροσβέστες, κατάφεραν να μην επεκταθεί η φωτιά στα άλλα δωμάτια του σπιτιού και τελικά την έσβησαν στις 14.10 το μεσημέρι.

Γείτονες υποστηρίζουν ότι η ηλικιωμένη, που ήταν κωφάλαλη, ζούσε μόνη, ενώ η γυναίκα που την πρόσεχε δε βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα. Το συμβάν κατέγραψαν και οι αστυνομικοί που πήγαν στο  σπίτι της γυναίκας, που βρίσκεται στην οδό Ολύμπου 35, πάνω από το 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ